[AUDIO] Sânge roş-negru pentru viaţă! Handbaliştii reşiţeni, campioni şi pe terenul omeniei

Handbaliştii de la CSM Reşiţa au donat sânge pentru viaţă! Cu câteva zile înaintea pauzei de vară, mai mulţi componenţi ai lotului rossoner au răspuns apelului lansat în cadrul campaniei „Donează sânge, susţine viaţa!”. La finele unui sezon reuşit, pe care l-au încheiat sănătoşi, sportivii CSM-ului au ţinut să dea în acest fel o mână de ajutor celor care au nevoie de sânge. Cu detalii, coordonatorul Marius Bahan, care s-a numărat şi el printre donatorii prezenţi la Centrul de Transfuzie Sanguină Reşiţa.

“Am reușit să ne mobilizăm și am făcut un lucru de care suntem mândri. Am terminat sezonul pe primul loc, și nu doar atât, ceea ce este mai important e faptul că am încheiat competiţia fără accidentări. Trebuie să îi mulțumim Lui Dumnezeu pentru acest lucru. Asta ne-a şi determinat să facem acest lucru: să donăm sânge pentru cei care sunt mai puțin norocoși și au probleme de sănătate. În această săptămână ieșim din efort, practic e ultima săptămână de antrenamente, după care vom intra într-o vacanță binemeritată. Bineînțeles, vom avea și un program pe care trebuie să îl respectăm și în vacanță. Vreau să mulțumesc încă o dată suporterilor care au fost alături de noi mereu și sperăm să ne revedem cu bine în noul sezon”, a declarat Marius Bahan, coordonatorul secţiei de handbal CSM Reşiţa.

Reamintim că divizionara A CSM Reşiţa a încheiat actualul sezon pe loc de promovare, dar oficialii clubului au apreciat că, în actuala conjunctură, participarea în Liga Zimbrilor e o provocare prea mare pentru gruparea rossoneră. În consecinţă, Reşiţa va continua şi sezonul viitor în divizia A.

De același autor

Related Articles