[AUDIO] S-a înotat… în familie, la Cupa Toamnei!

A fost ziua sportului în familie, la Complexul Municipal de Sport și Sănătate ”Ioan Schuster” din Reşiţa! Bazinul olimpic din cartierul Govândari a găzduit în weekend „Cupa Toamnei” la înot – prilej de mişcare şi bună dispoziţie pentru copiii şi părinţii care iubesc acest sport. De bunul mers al competiţiei s-a ocupat fosta mare campioană a Reşiţei şi a României, Luminiţa Dobrescu:

„Avem alături de noi opt familii. Părinții și copiii au venit să-și petreacă un timp minunat împreună la Bazinul Olimpic. Atmosfera, foarte plăcută, copiii sunt bucuroși, părinții entuziasmați. Sunt şi persoane care se prezintă prima dată la acest concurs, şi eu cred că se simt bine. Premiile constau în: abonament la bazinul de înot o lună de zile – din 1 până în 31 octombrie – părinte cu copil; abonament la cinematograful Dacia în perioada 1-31 octombrie, 2 persoane, adult şi copil, de două ori în luna octombrie, și abonament lunar la Grădina Zoologică.”

Ştafetele echipelor formate din părinţi şi copii s-au întrecut amical, într-o competiţie în care clasamentele au contat mai puţin.

Cupa Toamnei a avut loc în cadrul proiectului „Reşiţa în mişcare – sport pentru toate vârstele”, iniţiativă lansată de Primăria reşiţeană cu scopul de a oferi reșițenilor o alternativă de a petrece timp de calitate împreună cu familia. În plus, pentru administrația locală proiectul reprezintă o bună oportunitate de a promova practicarea înotului atât în rândul copiillor, cât și în rândul adulților – cu atât mai mult cu cât înotul este unul dintre cele mai apreciate și recomandate sporturi datorită efectelor multiple asupra sănătății.

De același autor

Related Articles