[AUDIO] Restart în Liga Zimbrilor! CSM Reşiţa înfruntă vineri Potaissa Turda

370

După mai bine de o lună de pauză, se reia întrecerea din primul eşalon al handbalului masculin românesc. Liga Zimbrilor programează mâine jocurile etapei a 11-a, rundă în care rosso-nerii reşiţeni vor avea o adversară de calibru: Potaissa Turda, formaţie aflată în prezent pe locul trei al clasamentului. Rosso-nerii se află deja în capitală, toate jocurile rundei urmând să se dispute la Bucureşti. Preşedintele Cristian Pătru speră ca formaţia reşiţeană să facă un joc bun în compania vicecampioanei din sezonul trecut:

“Lucian Ignat lipseşte, deoarece are o problemă la umăr. În rest, suntem toţi valizi şi aş spune că atmosfera este bună, sper să fim mâine destul de relaxaţi. Aşteptările mele sunt să facem un meci bun şi în primul rând să demonstrăm că putem evolua ca o echipă şi putem practica un handbal modern. Chiar dacă avem nevoie de puncte, din punctul meu de vedere, eu aş lăsa rezultatul în planul secund. Ţinând cont că jucăm cu vicecampioana României, eu mi-aş dori, repet, să demonstrăm că putem fi o echipă. În această perioadă am făcut antrenamente pe modelul 2-2-1, adică câte două antrenamente luni şi marţi, unul miercuri, din nou câte două joi şi vineri, apoi unul sâmbătă. Am muncit în continuare. Muncim cu gândul că după meciul cu Turda urmează meciurile care chiar contează foarte mult pentru noi. Sunt partidele cu Vaslui, Buzău, Botoşani şi Bacău. Aceste jocuri vor avea loc în luna decembrie”, a declarat Cristian Pătru, preşedintele secţiei de handbal CSM Reşiţa.

La rândul său, antrenorul Bojan Butulija şi-a exprimat speranţa că handbaliştii reşiţeni vor reuşi să surprindă Turda cu un joc foarte bun:

“A fost o pauză lungă de la ultimul meci, ne-am pregătit bine din toate punctele de vedere, şi sperăm la ce-i mai bine. O să întâlnim o echipă foarte bună, vom da tot ce avem în noi şi vom încerca să o surprindem pe Turda. Este mai bine că se joacă etape separate, dar oricum nu putem să ne plângem, pentru că toate echipele joacă în aceleaşi condiţii, fie că sunt meciuri legate sau partide separate. Dar, sigur, pentru toate echipele este mai bine să jucăm doar câte o etapă”, a spus antrenorul Bojan Butulija.

Partida Potaissa Turda – CSM Reşiţa se va disputa vineri, de la ora 11.00, în sala “Apollo” din capitală. Înaintea acestui joc, Potaissa are 24 de puncte, în vreme ce rosso-nerii se află încă în căutarea primului rezultat pozitiv din actualul sezon.