[AUDIO] Reşiţa şi Timişoara se înfruntă pe semicerc! Marius Bahan: “Vrem să dăm încredere tinerilor”

După o victorie categorică obţinută la Severin, 43-24 în faţa gazdelor de la AHC Drobeta, handbaliştii reşiţeni revin cu un moral excelent în faţa propriilor suporteri. Vineri, rosso-nerii lui Radu Bote vor primi la Polivalentă replica formaţiei CSU Politehnica Timişoara. Pentru că au dat satisfacţie la Severin, tinerii din lot vor primi şansa de a-şi demonstra calităţile şi în faţa fanilor de acasă, spune Marius Bahan, coordonatorul secţiei de handbal CSM Reşiţa.

“Ne așteaptă un joc aparent ușor, Timișoara se află pe locul șase, deci e clar că vom folosi din ce în ce mai mult tinerii noștri din lot, colegii mei mai tineri, deoarece ei au și confirmat etapa trecută la Severin. S-au mișcat foarte bine, vrem să le dăm încredere, să joace cât mai mult de la meci la meci. Din lot va lipsi Edi Belchite, care are o accidentare la umăr. De asemenea, Toni Gîrban nu este refăcut, iar Daniel Burac are o ușoară entorsă la gleznă. Noi nu vrem să riscăm absolut nimic, dorim ca jucătorii care sunt pe bancă să fie apți sută la sută și să obținem cele trei puncte. Promitem să facem spectacol la acest meci, cu siguranță tinerii din lot vor face un joc bun”, a declarat Marius Bahan.

Meciul CSM Reșița – CSU Politehnica Timișoara, joc din etapa a 6-a a diviziei A, se dispută vineri, 22 octombrie, de la ora 18.30, în Sala Polivalentă din Reșița. Înaintea acestui meci, distanța dintre cele două echipe este de patru locuri în clasamentul seriei C. CSM Reșița se află pe doi, cu 10 puncte, în timp ce formația timișoreană ocupă poziția a șasea, cu doar 3 puncte în cont.

Cele mai citite

Related Articles