[AUDIO] Reşiţa se pregăteşte pentru un nou campionat naţional: Şcolarele de lupte U17 au loc în weekend la Polivalentă

Municipiul Reşiţa va găzdui în weekend Campionatele Naţionale Şcolare de lupte libere şi feminine rezervate grupei de vârstă Under 17. Cel mai important eveniment sportiv de la nivel şcolar va reuni în Polivalenta reşiţeană competitori de top, care reprezintă schimbul de mâine al luptelor româneşti. Între ei se află şi opt luptători de la CSS Reşiţa. Cu detalii despre Naţionalele speranţelor şi despre participarea reşiţeană, profesorul-antrenor Florin Dinţă, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Lupte din Caraş-Severin:

“La acest campionat școlar vor participa toate cluburile școlare – bineînțeles, sportivii care s-au calificat pe categoriile lor de greutate. Vor intra în competiţie 240 de sportivi, 120 de băieţi şi 120 de fete.

De la Clubul Sportiv Școlar din Reșița avem opt sportivi calificaţi, trei fete și cinci băieți. La fete le avem pe Elvira Drăgan, Iasmina Golea și Denisa Colduşin, iar la băieți vom fi reprezentaţi de Brian Techerean, Raul Rădulescu, Sebastian Rădulescu, Rafael Barboș și Cristian Cască.

Noi suntem la un schimb de generaţii, avem luptători mai micuți ca vârstă, dar ne dorim bineînțeles să aducem cât mai multe medalii pentru Reșița – iar Elvira Drăgan să-și reconfirme valoarea. Anul trecut a ieșit campioană națională, performanţă pe care ne dorim să o repete anul acesta.”

Campionatele Naţionale Under 17 sunt organizate de CSS Reşiţa, sub egida Inspectoratului Şcolar din Caraş-Severin, cu sprijinul Asociaţiei Judeţene de Lupte, al Primăriei reşiţene şi al Consiliului Judeţean. Competiţia programează sâmbătă două reuniuni, de la orele 10.00, respectiv 15.00. A doua zi, de la ora 10.00, va începe reuniunea  decisivă pentru medalii.

Naţionalele Şcolare U17 la greco-romane se desfăşoară tot în acest weekend la Piteşti.

De același autor

Related Articles