[AUDIO] Reșița Locomotives și Mureș Monsters, din nou față în față! Câștigătoarea merge în finala CNFA

Echipa de fotbal american Reșița Locomotives se pregătește de start în playoff-ul campionatului. Clasată pe poziția secundă la finele sezonului regulat, formația reșițeană va lupta în semifinale cu echipa de pe locul trei, Mureș Monsters. Meciul se va disputa duminică, de la ora 11.00, pe arena reșițeană Gloria. Va fi practic o reeditare a confruntării din sezonul regulat, duel câștigat de Locos pe același stadion cu scorul de 36-16. Ultimele rezultate din campionat sugerează însă că al doilea meci va fi mult mai echilibrat. Reșița Locomotives a suferit o surprinzătoare înfrângere la Timișoara, în timp ce mureșenii au reușit să învingă la Cluj. Reșița are un singur obiectiv: victoria, și implicit calificarea în finala Robowl, spune fondatorul Locomotivelor, Raul Siladi.

„Jucăm semifinala împotriva celor de la Mureș Monsters. Ne dorim foarte mult să facem un meci bun și să ne calificăm în Robowl. În meciul din sezonul regulat am câștigat, dar niciun meci nu seamănă cu altul și trebuie să avem din nou o evoluție foarte bună ca să realizăm ce ne dorim. Din păcate, nu vom putea primi spectatori la stadion, dar dorim ca meciul să fie transmis pe facebook, deci cei care vor să ne vadă pot urmări partida pe pagina echipei. Ne lipsesc câțiva jucători, dar mergem înainte și ne dorim foarte mult să câștigăm”, a spus Raul Siladi.

În cealaltă semifinală, campioana Bucharest Rebels va primi sâmbătă, 13 noiembrie, de la ora 13.00, replica grupării Cluj Crusaders. Câștigătoarele celor două partide se vor întâlni în finala Robowl.

Cele mai citite

Related Articles