[AUDIO] Reşiţa Locomotives, în faţa meciului decisiv pentru playoff. Raul Siladi: “Aşteptăm suporterii să fie alături de noi”

Reşiţa Locomotives caută calificarea în playofful Campionatului Naţional de Fotbal American. După un start bun de sezon, Locomotivele au pierdut din viteză în ultimele două meciuri, ambele pierdute în deplasare – la Mureş Monsters şi pe terenul campioanei Bucharest Rebels. Urmează acum duelul decisiv pentru intrarea în faza următoare. Sâmbătă, Locos întâlnesc acasă formaţia Timişoara 89-ers. Fondatorul echipei reşiţene speră ca jucătorii să uite înfrângerile şi să facă un joc foarte bun contra timişorenilor. Locomotivele au nevoie de sprijinul publicului, spune Raul Siladi.

„Așteptăm toți suporterii să fie alături de noi. E un meci de care pe care, trebuie neapărat să-l câștigăm ca să fim 100 % siguri că ne calificăm în playoff. Oricum, e o rivalitate cumva tradițională, frumoasă, între Reșița și Timișoara. Meciurile cu ei întotdeauna au fost foarte frumoase – și sperăm ca și de această dată să oferim un spectacol atractiv. Ne dorim foarte mult victoria, evident. Din păcate, atât Bucharest Rebels, cât și Mureș Monsters au arătat că sunt echipe mult mai puternice decât noi, au exploatat toate vulnerabilitățile noastre, dar sper că am învățat din greșelile acestor meciuri. Îmi doresc să arătăm o altă față contra celor de la Timișoara, să arătăm că suntem defensiva din primele două meciuri, în care am reușit să câștigăm fără să primim puncte”, a declarat Raul Siladi.

Partida Reşiţa Locomotives-Timişoara 89-ers, joc din etapa a 5-a a CNFA, se dispută sâmbătă, de la ora 14.00, pe arena Gloria.

foto: facebook Resita Locomotives

Cele mai citite

Related Articles