[AUDIO] Puncte preţioase pentru Progresul Ezeriş. Cărăşenii, victorioşi la Petroşani

Aflată foarte aproape de zona fierbinte a playout-ului, Progresul Ezeriş şi-a mai asigurat trei puncte foarte importante în lupta pentru evitarea retrogradării. În etapa cu numărul patru, cărăşenii au jucat pe arena Petre Libardi, în fieful Jiului din Petroşani. Un stadion cu amintiri plăcute pentru ezerişeni: în toamna anului trecut, Progresul se impunea aici cu 2-0.

Motivaţi de succesul din sezonul regulat, cărăşenii au luptat cu ambiţie pentru punctele puse în joc. Prima repriză a fost dominată de Jiul, care a avut şi un penalty. Portarul Birăescu s-a opus însă golului, iar reduta cărăşeană a rezistat cu succes până la pauză. În partea a doua a întâlnirii, Progresul a ieşit mai mult la joc, iar eforturile oaspeţilor s-au concretizat pe tabelă în minutul 69, când Călin a marcat golul victoriei după o lovitură de colţ. Trei puncte preţioase, obţinute după un meci greu, a apreciat la final preşedintele Progresului, Cristian Şodâncă.

După patru etape disputate în playout, Progresul Ezeriş se află pe locul trei al seriei a 7-a. Cu 22 de puncte în cont, cărăşenii s-au îndepărtat puţin de cele două poziţii retrogradabile din subsolul grupei. În spatele Progresului se află Gilortul Târgu Cărbunești, care totalizează 18 puncte. Ultimele două locuri sunt ocupate de Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2, cu 16 puncte, şi CS Armata Aurul Brad, care are 15 puncte în cont. În etapa următoare, pe 30 aprilie, Progresul Ezeriş va primi în Valea Domanului replica echipei din Brad.

De același autor

Related Articles