[AUDIO] Progresul Ezeriş nu cedează. Cristian Şodâncă: „Sperăm să adunăm punctele necesare pentru menţinerea în Liga a III-a”

Progresul Ezeriş a avut viaţă grea în prima parte a campionatului Ligii a III-a de fotbal. Formaţia cărăşeană a încheiat toamna competiţională cu un bilanţ de două victorii, trei egaluri şi zece înfrângeri. Cu numai  9 puncte adunate din 15 meciuri, Ezerişul ocupă locul 8 în clasamentul seriei a 7-a. Singurul obiectiv al Progresului e acum menţinerea în eşalonul trei, spune directorul sportiv Cristian Şodâncă.

“Ce putem să spunem? A fost un tur și o jumătate de retur cu bune, cu rele, ca în fiecare an. Se putea obține mai mult, dar tragem linia acum, după sărbători, vedem unde am greșit, ce am greșit și încercăm să mai schimbăm ceva la echipă, să ne reorganizăm puțin. Sperăm ca în cele 3 etape rămase din retur și în play-out – pentru că sigur vom fi în play-out – să obținem mai multe puncte, astfel încât să rămânem și la anul în liga a treia. Deocamdată, lotul este același, dar cu siguranță vor fi ceva plecări. Tot așa de bine vor fi și ceva sosiri. Mergem mai departe, este vacanță până în 23 ianuarie când o să reluăm pregătirea. Vom vedea cum facem. Probabil condițiile meteo nu o să ne permită să intrăm pe teren la Gloria, dar o să începem o mișcare pe teren sintetic sau la o sală de sport. În ceea ce priveşte amicalele din perioada de iarnă, am avut deja niște discuții, primul va fi în 28 ianuarie cu CSM Reşiţa – un test deja tradițional cu ei, atât vara cât şi iarna. După perioada sărbătorilor, vom contura şi restul programului meciurilor amicale”, a declarat Cristian Şodâncă.

Campionatul Ligii a III-a se va relua pe 11 martie, când Progresul Ezeriş va juca în deplasare contra ocupantei locului 4, Gilortul Târgu Cărbuneşti. Până la finalul sezonului regulat, ezerişenii vor mai juca acasă cu Aurul Brad (18 martie) şi în deplasare la Retezatul Haţeg (25 martie).

foto: Sorin Mihancea

Cele mai citite

Related Articles