[AUDIO] Progresul Ezeriş n-a avut nicio şansă în faţa liderului

Echipa de fotbal Progresul Ezeriş a încheiat anul cu o înfrângere usturătoare. În etapa a 15-a a Ligii a III-a, cărăşenii au pierdut fără drept de apel meciul disputat în faţa propriilor suporteri contra liderului seriei a 7-a, CSM Deva. Pe stadionul Gloria din Reşiţa, oaspeţii s-au impus cu 7-0. Trupa pregătită de Ștefan Nanu a începutul jocul în forță, ca de obicei, și a trecut în avantaj încă din minutul 7, prin golul lui Kayondo. În minutul 20, Popescu a dublat avantajul devenilor, iar superioritatea oaspeţilor s-a concretizat încă o dată după o jumătate de oră, când același jucător – care este și golgheterul seriei – a punctat din nou, pentru 3-0. Kayondo a mărit avantajul celor de la CSM Deva în minutul 38, însă la pauză s-a intrat cu 5-0 pentru vizitatori, Popescu trecându-și al treilea gol în cont. În repriza secundă devenii au jucat ceva mai lejer, continuând să controleze însă jocul. Kayondo a reuşit si el tripla, în minutul 55. Scorul final, 7-0, a fost stabilit, în minutul 78 de Sulea. Antrenorul Progresului Ezeriş, Mircea Manu, a dat la final câteva explicaţii pentru acest eşec usturător:

“Este rezultatul muncii noastre de până acum. Mă refer la munca prestată în ultimele trei săptămâni, în care am fost privați de teren, în care nu am făcut antrenament, am făcut doar la un sintetic, un 30 pe 40, și e normal să se vadă diferența. Băieții sunt și un pic nemulțumiți din prisma faptului că nu și-au primit nici salariile. A fost o formă de protest, cum s-ar zice. Eu am venit acum trei luni de zile, am venit cu entuziasm, am venit cu ceva nou, toată lumea a fost entuziasmată. Băieții au venit la pregătire, îşi primeau și salariile pe atunci. Din aceste motive a fost și acea lună bună, în care am avut la dispoziţie terenul, o perioadă în care am antrenat niște distanțe, am antrenat niște principii de joc.
Pot să spun – nu e frumos, dar trebuie s-o spun – că este o organizare foarte proastă în ultimul timp. Așteptăm un răspuns de la conducerea clubului. Atâta timp cât ei nu sunt încă organizați, nu putem spune nici noi mai multe”, a spus principalul Progresului Ezeriş.

Progresul Ezeriș: Birăescu, Dumitru, Zamfir, Popescu, Ciurea, Semco, Derbac, Călin, Rotariu, Careba, Popa. Rezerve: Varga, Lungu Ș., Turău, Barbu, Boț, Lungu I., Crețu, Constantin.

Cu 9 puncte adunate din 15 meciuri, Progresul Ezeriş ocupă locul 8 în clasamentul seriei a 7-a. Urmează acum pauza de iarnă, competiţia urmând să fie reluată pe 11 martie, anul viitor.

foto: Miruna Mihancea

De același autor

Related Articles