[AUDIO] Progresul Ezeriş, fără puncte şi după etapa a doua. Dorian Arbănaş: „Am pierdut nemeritat”

Progresul Ezeriş rămâne cu contul gol şi după cea de-a doua etapă a noului sezon. Învinşi în runda inaugurală la Viitorul Şimian, elevii lui Dorian Arbănaş au cedat şi acasă, de această dată în faţa echipei ACSO Filiaşi. Pe arena reşiţeană Gloria, cele două formaţii au fost protagonistele unui meci echilibrat, cu mult consum de energie şi puţine reuşite de ordin tehnic. Oaspeţii s-au impus la limită, singurul gol al partidei fiind marcat de Alexandru Fotescu în minutul 33. În partea a doua a întâlnirii, Progresul a alergat după egalare, iar doljenii au mizat mai mult pe cartea contraatacului. Tabela nu s-a mai modificat însă, iar Filiaşiul a luat acasă cele trei puncte. Un rezultat dezamăgitor şi nemeritat, după aspectul jocului, a apreciat la final antrenorul ezerişenilor, Dorian Arbănaş.

„Un meci pe care nu trebuia să-l pierdem, am controlat jocul, zic eu. Am avut câteva momente bune, ei cred că la una dintre cele două ocazii au reușit să marcheze, din nou pe o greşeală de-a noastră. În rest, un meci destul de bun, n-am ce să le reproşez băieţilor, doar greșeala personală de la gol. În rest am avut câteva situații clare de a marca, nu am reușit. Noi ratăm, ei marchează, și uite așa am pierdut trei puncte, nemeritat, după părerea mea.
Am avut și câţiva jucători răciţi. Până la urmă suntem dezamăgiți, dar n-avem ce face, trebuie să mergem înainte, ne aşteaptă două meciuri foarte grele în deplasare. Asta este. Sunt foarte dezamăgit de rezultat, băieții au luptat cât au putut, sper să reușim şi cu cei doi jucători nou-veniţi – Cameron și un băiat care vine din Liga a IV-a Timiș. Aşa o să fim un pic mai puternici. Mergem înainte, n-avem ce face.”

Progresul Ezeriş: Birăescu, Ciurea, Mărgan, Popescu, Zamfir, Rotariu, Derbac, Careba, Turău, Călin, Popa. Rezerve: Varga, Barbu, Dumitru, Cărăuşu, Creţu, Ionuţ Lungu, Ştefan Lungu, Gaţă, Constantin. Antrenor Dorian Arbănaş.

Fără puncte în cont, Progresul Ezeriş se află deocamdată în subsolul seriei a 7-a, alături de Aurul Brad. În etapa următoare, pe 9 septembrie, cărăşenii vor evolua în deplasare, la Viitorul Pandurii Târgu Jiu II. Meciul este programat de la ora 17.00.


Nici Voinţa Lupac nu s-a descurcat foarte bine în runda a doua. Croaţii au făcut doar egal pe teren propriu contra viitoarei adversare a Progresului Ezeriş. Meciul Voinţa Lupac – Viitorul Pandurii Târgu Jiu II s-a încheiat cu scorul de 2-2. În etapa a treia, Voinţa merge după puncte la codaşa Aurul Brad. Jocul se dispută în data de 9 septembrie, tot de la ora 17.00.

De același autor

Related Articles