[AUDIO] Progresul Ezeriş, egal alb cu Aurul Brad. Dorian Arbănaş: “E important că nu am pierdut”

În playout-ul seriei a 7-a, Progresul Ezeriş şi-a mai adăugat în cont un punct important, după un egal alb pe propriul teren contra codaşei Aurul Brad. Pe sinteticul din Valea Domanului, cărăşenii au înfruntat o echipă care nu s-a resemnat, deşi ocupă ultimul loc al clasamentului. Învingătoare în ultimele trei meciuri, gruparea din Brad a venit după puncte şi la Reşiţa. De cealaltă parte, ezerişenii aveau şi ei mare nevoie de victorie, pentru a scăpa de emoţiile retrogradării. A rezultat un meci echilibrat şi deschis oricărui rezultat, care s-a încheiat însă fără goluri. Progresul şi-a asigurat un punct preţios, a spus la final antrenorul cărăşean Dorian Arbănaş.

Lotul Progresului Ezeriş: Birăescu, Zamfir, Dragomir, Dumitru, Calin, Rotariu, Cărăuşu, Musoni, Ciopraga, Turau, Barbu, Secula, Creţu, Ciurea, Maduta.

După egalul cu Aurul Brad, Progresul Ezeriş se menţine pe locul trei al clasamentului, cu 23 de puncte în cont. În etapa următoare, pe 4 mai, cărăşenii vor evolua în deplasare la ocupanta locului patru, Gilortul Târgu Cărbuneşti, care totalizează 21 de puncte.

În aceeaşi rundă, lanterna roşie Aurul Brad va juca acasă cu liderul Viitorul Şimian, iar Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2 va primi vizita Jiului Petroşani.

Cele mai citite

Related Articles