[AUDIO] Programul de acordare a voucherelor pentru încurajarea sportului juvenil continuă în Caraş-Severin

Ministerul Tineretului şi Sportului continuă amplul program de acordare a voucherelor în valoare de 300 de lei copiilor care se legitimează pentru prima oară la un club sportiv. În cadrul proiectului menit să dea un impuls sportului juvenil într-un an paralizat de pandemie se desfăşoară în prezent o primă etapă care se va încheia la 30 noiembrie. Copiii amatori de sport mai au timp să înainteze cererile care le vor aduce în final un ajutor binevenit, constând în echipament sportiv. Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin aşteaptă în continuare solicitări, spune Dorin Voina, inspector de sport  în cadrul acestei instituţii.

“Beneficiari ai acestor vouchere sunt copiii născuţi între anii 2005-2014, care se legitimează pentru prima dată la un club sportiv deţinător de certificat de identitate sportivă. Solicitarea acordării voucherelor se face pe baza următoarelor documente: o cerere care trebuie completată, certificatul de naştere, în copie sau original, actul de identitate al părintelui, legitimaţia sportivă şi o declaraţie privind acordul prelucrării datelor cu caracter personal. Până la această dată, la sediul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin au fost depuse peste 60 de cereri, de la disciplinele volei, gimnastică ritmică, handbal şi fotbal. Aşteptăm şi ceilalţi antrenori să facă selecţia copiilor, pentru a putea beneficia de acest sprijin din partea Minsterului Tineretului şi Sportului prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin”, a declarat inspectorul Dorin Voina.

Pentru relații suplimentare, cei interesaţi au la dispoziție adresa: djst.carasseverin@mts.ro, sau pot solicita informaţii inspectorului Dorin Voina la numărul de telefon 0255/212856. Scopul acordării acestui ajutor este încurajarea unui număr cât mai mare de copii să practice sportul de performanță. Dacă programul va avea succes, el va fi continuat şi anul viitor.

Cele mai citite

Related Articles