[AUDIO] Porţile stadionului rămân închise pentru sportivii de la CSS Caransebeş. Cristian Dragomir: “Secţiile de atletism şi fotbal vor avea de suferit”

Pregătirile copiilor şi juniorilor de la CSS Caransebeş vor avea serios de suferit, pentru că sportivii nu mai au dreptul să se antreneze pe stadionul din parcul Teiuş. Intrată în posesia unei asociaţii din Valea Bistrei, arena şi-a închis porţile pentru atleţii şi fotbaliştii şcolii sportive caransebeşene.  Semnalul de alarmă e tras de antrenorul emerit Cristian Dragomir, care speră ca autorităţile locale să găsească o soluţie pentru rezolvarea problemei.

“Anul trecut am pierdut stadionul pe care ne antrenam. Pe noi, atleţii, ne interesează în mod special pista acestei arene. Clubul Sportiv Școlar Caransebeș nu a mai reușit să semneze un contract de comodat cu noul proprietar al stadionului. Secțiile de fotbal și de atletism vor avea de suferit. Nutresc speranța ca Primăria să facă demersuri și, într-un fel sau altul, să reușească să găsească o soluție pentru ca cele două secții să își poată desfășura activitatea într-un mod rezonabil, astfel încât rezultatele și performanțele să se mențină la nivelul la care v-am obișnuit. De o jumătate de an ne antrenăm pe aleile din Parcul Teiuș. Nu este un lucru rău, dar nu este nici foarte bine. Mai nutresc speranța ca în județul Caraș-Severin să se investească și într-un stadion cu pistă sintetică de competiție. Asta ne-ar ajuta și pe noi, performerii, să reușim într-adevăr să facem performanță așa cum trebuie și cum – din fericire pentru ei și din păcate pentru noi – se întâmplă în multe alte județe ale țării noastre. Și spun cu tristețe că în întreg Banatul nu există un stadion adevărat de atletism pe care să poți să desfășori o competiție, cel puțin la nivel de copii, cu toate probele care se practică la diferite vârste. Nici Timișoara nu are așa ceva”, a spus tehnicianul Cristian Dragomir.

De același autor

Related Articles