[AUDIO] Poftă de gol! CSM Reşiţa a făcut scor în amicalul cu CSM Lugoj

CSM Reşiţa a pornit mai greu în amicale – dar pregătirile din ultimele săptămâni încep să se vadă în jocul echipei.  După două înfrângeri suferite în testele cu Voinţa Lupac şi Corvinul Hunedoara, rossonerii s-au bucurat de un prim succes, şi încă unul categoric: pe sinteticul din Valea Domanului, fotbaliştii rossoneri au învins cu 7-0 formaţia CSM Lugoj – liderul Ligii a IV-a din Timiş. Pe lista marcatorilor şi-au trecut numele Dane, de două ori, Negru, Petre, Gomboş, Velcotă şi Drăghiceanu. Un joc care, evident, l-a mulţumit pe antrenorul Călin Cheregi.

“O primă victorie, după  două jocuri în care rezultatele au fost conforme cu realitatea din teren. În meciul cu Lupac ştiam că nu putem să avem reacție, pentru că eram în prima perioadă de acumulări. La al doilea meci, cel cu Hunedoara, am făcut o repriză foarte bună, în compania unei echipe tari – iar azi, într-adevăr, am făcut un joc reușit, cu multe goluri.

Un antrenament, una peste alta, în care am împărțit efortul în două, după cum bine ați văzut. Am jucat în prima repriză cu un grup de fotbalişti, iar în a doua repriză cu alt grup de jucători. Am încercat să planific, să periodizez minutele și efortul pentru fiecare, pentru că efectiv era zi de antrenament. Un test reușit, și mă bucură ceea ce am văzut. Vreau să le mulțumesc celor din Lugoj pentru faptul că au acceptat să vină să joace. Rezultatul nu este chiar conform cu ceea ce au arătat ei, dar am jucat bine și mă bucură faptul că am dat multe goluri.

Îmi place totdeauna să-mi felicit jucătorii ori de câte ori fac lucruri bune. Și, într-adevăr, am făcut multe lucruri bune, chiar dacă nu suntem în perioada în care punem accent foarte mult pe partea tehnico-tactică. Ceea ce mă mulțumește este aportul fizic, într-adevăr se vede că s-a lucrat bine până în acest moment. Mă bucură faptul că nu am jucători accidentați, ceea ce iarăşi spune multe despre modul în care ne antrenăm. Jucătorii noi pe care i-am adus creează o concurență bună. Sunt sigur că va fi foarte greu să aleg primul 11, dar asta mi-am dorit, să am concurență pe fiecare post.

Sâmbătă jucăm la noi cu echipa de liga a II-a Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Marțea viitoare jucăm aici cu Buziașul, urmând ca sâmbătă să ne deplasăm la Șimian. Următoarea săptămână mergem la Hunedoara, apoi returul cu Șimian și începe campionatul”, a precizat principalul rossonerilor, Călin Cheregi.

Cele mai citite

Related Articles