[AUDIO] Ploaie de goluri în Valea Domanului. CSM Reşiţa s-a antrenat cu Progresul Ezeriş

Lotul echipei de fotbal CSM Reşiţa a avut parte de o ultimă verificare, înaintea plecării în cantonamentul din Antalya. Pe terenul sintetic din Valea Domanului, rossonerii reşiţeni au primit replica formaţiei Progresul Ezeriş, echipă care evoluează în aceeaşi serie a Ligii a III-a. Confruntată cu serioase probleme de lot, gruparea ezerişeană a fost de această dată mai mult un partener de antrenament. Echipa reşiţeană, care are ca obiectiv declarat promovarea, s-a impus cu un categoric 10-0. Un meci de pregătire util, al cărui scor nu e însă relevant, a declarat antrenorul Dan Alexa, care a ţinut să mulţumească celor de la Ezeriş pentru că au acceptat testul într-o conjunctură atât de dificilă.


Antrenorul Progresului Ezeriş, Dorian Arbănaş, a vorbit despre situaţia delicată în care se află formaţia pe care o pregăteşte. Cu doar 14 jucători, unii dintre ei foarte tineri, Progresul merge înainte şi va încerca să se redreseze din mers, spune principalul echipei cărăşene.


Cristian Şodâncă, preşedintele grupării Progresul Ezeriş, rămâne relativ optimist. Progresul aşteaptă revenirea câtorva jucători importanţi, care au lipsit din cauza unor probleme medicale. Lotul ezerişean va mai avea alte câteva jocuri amicale, cu FC Boldur, Voinţa Lupac, Phoenix Buziaş şi CS Oraviţa. În ceea ce priveşte amicalul cu Reşiţa, rezultatul nu e o surpriză pentru preşedintele Progresului.

foto: Miruna Mihancea

Cele mai citite

Related Articles