[AUDIO] “Piticii atomici” s-au întors cu nouă medalii de la Craiova

Cei mai mici luptători ai Reşiţei s-au întors cu o mulţime de medalii de la Craiova. “Piticii atomici” pregătiţi de antrenorii Adrian Dacica şi Florin Dinţă au participat aici la Memorialul “Ilie Marinescu şi Vlad Marcel”, care a reunit la start peste 200 de tinere speranţe ale luptelor din întreaga ţară. Pe prima treaptă a podiumului au urcat reşiţenii Andrada Dinţă, Ricardo Sarai, Florin Croitoru şi Sasha Hoţa. Pe locul doi s-a clasat Ana Radu, iar Denisa Coldusin, Nicoleta Boha, Vlad Dinţă şi Cristian Filip au obţinut medalii de bronz. O altă reprezentantă a luptelor reşiţene, Tania Adam, a participat în weekend la o competiţie internaţională majoră. Detalii ne-a oferit antrenorul Florin Dinţă:

Sportiva Tania Adam de la CSS Reşiţa, în calitate de campioană a României la lupte pe plajă, categoria 60 de kg, a participat în premieră şi la Campionatele Europene desfăşurate între 11 şi 13 septembrie în Grecia. Din păcate, după trei meciuri câştigate, ea a pierdut în semifinală în faţa unei sportive din Ucraina, ieşind în cele din urmă doar pe locul patru.  Pe de o parte, sunt dezamăgit, pentru că a fost la un pas de o medalie pe care şi-a dorit-o foarte mult, dar pe de altă parte sunt destul de mulţumit, pentru că locul patru este onorabil, ţinând cont că este vorba despre campionate europene. Peste două săptămâni, ea va participa şi la Campionatele Mondiale de lupte pe plajă, care se vor desfăşura la Constanţa. Ne dorim să fie focusată şi să reuşească să cucerească o medalie acolo”, a declarat profesorul Florin Dinţă.

Alături de Tania Adam, vor participa la Mondialele de lupte pe plajă alţi doi reşiţeni: Andrei Bărbulescu şi Erich Loidl. Competiţia va avea loc în perioada 23-26 septembrie.

Cele mai citite

Related Articles