[AUDIO] Pilotul Lucien Hora pregătește noul sezon. Campion absolut anul trecut, reșițeanul vizează podiumul și în 2020

Pilotul reșițean de top Lucien Hora și-a sărbătorit ziua de naștere duminică, 16 februarie, când a împlinit 59 de ani. Este campion absolut al României la secțiunea viteză în coastă. ”Veteranul” Lucien Hora a revenit pe circuit cu monospostul ”LOLA” spre bucuria împătimiților motorsportului. Au avut un sezon excelent și o colaborare foarte bună cu CB Rally Vest, cu Bogdan Cuzma cel care a contribuit semnificativ la relansarea acestora pe trasee.     

Sergiu Taban l-a felicitat cu ocazia zilei de naștere și a aflat detalii despre cum decurg pregătirile pentru noul sezon:

”Vă mulțumesc că sunteți întotdeauna alături de noi. Toate mașinile noastre sunt în atelier pentru pregătire, reparații pentru noul sezon. În noul sezon vor exista unele modificări ale regulamentului de concurs, dar nu mă afectează pe mine, doar pe unii colegi. Celelalte ”turisme” intră într-o nouă eră. Nu vor mai exista grupele A, N și H, o să fie doar niște clase, care o să fie departajate de anumite punctaje, ce sunt obținute de anumite mașini. În țară au mai apărut monoposturi și biposturi noi, toată lumea se pregătește pentru noul sezon. Obiectivul meu este dintotdeauna este locul I!”, a spus pentru Radio România Reșița, Lucien Hora.

”Despre campionul Lucien Hora se pot scrie zeci de pagini de istorie în motorsport, despre omul Lucien Hora astăzi, de ziua lui, spunem doar că este o onoare pentru noi să îl avem în familie! La mulți ani, Luci!”, a scris echipa CB RALLY VEST, din care face parte Lucien Hora.

La mulți ani îi transmitem încă o dată ”volanului de aur” al Reșiței, pilotul Lucien Hora!