[AUDIO] Ocazii irosite, puncte pierdute. Progresul Ezeriş a cedat în faţa liderului din playout

Weekendul fotbalistic n-a fost favorabil echipei Progresul Ezeriş. După victoria obţinută afară în etapa trecută, cărăşenii au sperat că pot încurca şi socotelile Viitorului Şimian, liderul grupei playout din seria a 7-a a Ligii a III-a. Din păcate, socoteala n-a ieşit: pe sinteticul din Valea Domanului, Ezerişul a ratat mult, iar ocaziile s-au răzbunat.

Belgianul Musoni, Ciurea, Barbu şi Călin au irosit şanse bune la poarta formaţiei din Mehedinţi, care s-a dovedit a fi mai pragmatică şi mai inspirată în ofensivă. Oaspeţii au condus la pauză cu 1-0 şi s-au impus în final cu 4-1. Golul de onoare al Progresului a fost semnat de Musoni, care, în pofida ratărilor din acest meci, aduce totuşi un suflu nou în atacul formaţiei cărăşene. Scorul, mult prea sever, nu reflectă cele întâmplate în teren, spune preşedintele Progresului, Cristian Şodâncă.

Progresul Ezeriş: Birăescu – Dumitru, Dragomir, Zamfir, Ciurea – Bot, Călin, Barbu, Cărăuşu, Rotariu – Musoni. Au mai intrat Ciopraga, Constantin, Creţu ,Dediu

După trei etape din playout, Progresul Ezeriş se menţine pe locul trei, cu 19 puncte – dar lupta din subsolul grupei devine din ce în ce mai interesantă, pentru că echipele de pe ultimele pozitii s-au trezit din pumni şi încep să adune puncte. În această rundă, codaşa Aurul Brad a învins cu 2-1 pe terenul Jiului din Petroşani, iar penultima clasată, Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2, a câştigat şi ea afară, 2-0 în faţa Gilortului Târgu Cărbuneşti. În etapa viitoare, pe 22 aprilie, Progresul Ezeriş joacă în deplasare cu ocupanta locului doi, Jiul Petroşani.

Cele mai citite

Related Articles