[AUDIO] Obiectiv îndeplinit! CSM Reşiţa aduce trei puncte şi de la Cermei

Sub comanda lui Călin Cheregi, CSM Reşiţa îşi continuă parcursul fără greşeală în noul sezon. După succesul din runda inaugurală cu Buziaşul şi victoria clară din Cupă contra Voinţei Lupac, rossonerii şi-au reconfirmat forţa de joc şi pe terenul Gloriei Lunca Teuz Cermei.


Gazdele au avut prima şansă de gol în debutul meciului, dar veteranul Zimmerman s-a opus cu o intervenţie salvatoare. CSM Reşiţa a echilibrat treptat jocul, a preluat iniţiativa şi a reuşit să deschidă scorul pe finalul primei reprize, prin Ardei. Partea a doua a întâlnirii a fost controlată de rossoneri, care au mai punctat de două ori, prin Aboubacar şi tânărul Negru. Gloria Lunca Teuz Cermei – CSM Reşiţa, scor final 0-3, şi formaţia reşiţeană urcă pe primul loc al seriei a 8-a, cu 6 puncte şi cel mai bun golaveraj. O victorie muncită şi meritată, a apreciat la final antrenorul CSM-ului Călin Cheregi:

“După cum bine am preconizat, știam sigur că mă va aștepta un meci greu și am avut argumentele bine justificate, pentru că am cunoscut și cunosc ceea ce lucrează antrenorul celor din Cermei. Problema care m-a apăsat cel mai tare era starea jucătorilor după meciul de Cupă de miercuri, în care am făcut o cheltuială foarte mare de efort. Adversarii au avut zile multe de de pregătire în plus față de noi, și îmi era ca să nu cădem în extrema opusă, noi fiind și foarte euforici după acea victorie, plus efortul pe care l-am depus la meciul de la Lupac. Mă temeam să nu vină un recul în meciul cu Cermeiul.
A fost o primă repriză foarte echilibrată, ei au avut o ocazie mare în minutul 3, dar a avut o intervenție de excepție portarul Zimermann. Pe urmă am controlat jocul, nu au mai avut nicio ocazie, noi am avut trei ocazii, dar nu am reușit să dăm gol. În minutul 44 am deschis scorul, iar în repriza a doua am controlat în totalitate tot ceea ce a însemnat fotbal. Primul gol l-a marcat Ardei, golul doi Aboubacar, iar golul trei, Negru. Mă bucur foarte mult pentru reușita lui Negru, pentru că a mai avut încă două bare în acest joc. A avut foarte multe ocazii și cu Lupacul și era ușor dezorientat că nu reușește să dea gol. I-a venit golul pentru munca pe care a depus-o în ultimele jocuri. Mă bucur foarte mult pentru reușita lui.
Aşa cum mă bucur și pentru debutul lui Patrick Canea în ultimele 10 minute. Iată că reuşim în continuare să debutăm juniori din centrul nostru. Urmează o săptămână de pregătire ca să putem pregăti liniștiți meciul cu Lipova, dar în același timp trebuie să mă gândesc că după meciul cu Lipova avem din nou intermediară în Cupa României. Apoi urmează meciul de acasă cu Pecica. Deci ne așteaptă încă două săptămâni de foc, dar sper să putem să ne pregătim cât mai bine și să afișăm la ora jocului cu Lipova forma pe care ne-o dorim.”

CSM Reşiţa a început în formula: Zimmermann, Bărboianu, Ardei, Rimovecz, Fota, Popescu, Breşneni, Petre, Drăghiceanu, Negru, Aboubacar. Rezerve: Căpăţână, Erhard, Curescu, Velcotă, Bălă, Canea, Domil, Avramovici, Gomboş.


În etapa următoare, pe 10 septembrie, CSM Reşiţa joacă acasă derbiul cu ocupanta locului doi, Şoimii Lipova.

Cele mai citite

Related Articles