[Audio] Naţionala de handbal masculin a României se pregăteşte la Reşiţa

handbal masculin nationala Aihan Omer pregatire Resita

Naționala masculină de handbal a României a început luni seara, 1 iunie, cantonamentul la Reşiţa, în vederea pregătirii întâlnirii cu Italia, din preliminariile Euro 2018. Selecţionerul Aihan Omer îşi doreşte o sală plină la returul din 14 iunie, care va avea loc în Sala Polivalentă din Reşiţa, unde revine cu plăcere de câte ori are ocazia. „Reşiţa este un oraş cunoscător de handbal”, a declarat profesorul Aihan Omer.

La primul antrenament desfăşurat în polivalenta reşiţeană au participat o parte dintre handbaliştii convocaţi de selecţionerul Aihan Omer. Printre aceștia sunt și doi jucători care au evoluat în trecut în Liga Națională pentru UCM Reșița sau CS Caraș-Severin- Cristian Fenici și Demis Grigoraș, ambii aflându-se în prezent la Politehnica Timișoara. Stranierii vor veni din Germania, Polonia şi Franţa cu o zi înaintea meciului din tur, pentru că au programate partide cu echipele de club la care evoluează. La primul antrenament, în tribunele polivalentei reşiţene, s-au aflat şi câţiva dintre suporteri, componenţi ai galeriei „Vulturii Semenicului”.

Perioada de pregătire de la Reşiţa include antrenamente, recuperare, forţă, tot ce trebuie pentru o pregătire bună înaintea unui meci de calificare, a subliniat profesorul Aihan Omer:

(Adina Niţă)

Cele mai citite

Related Articles