[AUDIO] Mystic Reșița a încheiat pe podium anul 2021

Dansatorii clubului Mystic Reşiţa au încheiat cu rezultate foarte bune ultimele două competiţii majore ale anului. Cupa României şi Romanian International Dance Cup sunt evenimentele sportive care au adus grupării reşiţene încă patru locuri pe podium şi alte câteva clasări în finale sau semifinale. Cu detalii, antrenorul Alexandru Holecz.

“Perechea Marius Pădurean-Adelina Stanciu a obținut două medalii de aur și o medalie de argint. Prin aceste rezultate, această pereche a dovedit că, într-adevăr, toate performanțele realizate în 2021 nu au fost o întâmplare. De asemenea, perechea Bogdan Kostner-Andreea Dumitru a reușit două rezultate deosebite: la Cupa României s-au clasat pe locul doi – ceea ce este foarte important pentru noi, deoarece ei sunt cei mai mici din categoria de tineret – iar la Romanian International Dance Cup, aceeași pereche a reușit să se claseze pe locul șase în finala de tineret latino, o competiție de foarte mare nivel international. De asemenea, în cadrul Cupei României am fost reprezentați la tineret standard de perechea Vlad Iordăchescu-Roxana Pătrașcu, pereche care a reușit să se califice în semifinala Cupei României. Sunt fericit că această pereche adaugă un plus de valoare în evoluție la fiecare competiție la care participă. În cadrul competițiilor naționale organizate la Romanian International Dance Cup, am fost reprezentați la secțiunea basic latino, tineret, de perechea Vlad Borcheș-Iulia Borozan, care a reușit să se califice în finală, clasându-se pe locul cinci, un loc bun, aș spune. Și această pereche a reușit să se afle anul acesta în majoritatea finalelor, acolo unde au concurat”, a precizat Alex Holecz.

De 12 ani, sportivii din marea familie Mystic Reșița fac performanță pe ringurile de dans, în cele mai puternice competiții interne și internaționale. Iar tradiția va merge mai departe, promite președintele-antrenor Alexandru Holecz.

Cele mai citite

Related Articles