[AUDIO] Mundo Reşiţa, start cu dreptul în Liga a IV-a

S-a dat startul competiţiei fotbalistice din Liga a IV-a Caraş-Severin, iar singura formaţie reşiţeană din acest eşalon a debutat cu dreptul. Pe arena Gloria, Mundo Reşiţa a învins cu 4-0 formaţia Nera Bogodinţ, grupare nou-promovată în Liga a IV-a. IonuţTomoioagă, antrenorul-jucător Cristian Chitucea şi Victor Lolea, cu două reuşite, şi-au trecut numele pe lista marcatorilor. După un an de acomodare, îşi spune cuvântul experienţa acumulată în sezonul de debut, spune Cristian Chitucea.

„Ei au venit din Liga a V-a, iar experiența noastră de un an deja se vede. Avem şi câțiva seniori pe care i-am mai adus pe lângă juniorii noștri. În ultimele şase etape din returul sezonului trecut, am avut  patru  meciuri pozitive şi am început să facem puncte. Am avut două victorii și două egaluri. Acum continuăm munca bună, începe să se vadă pregătirea lor, sunt mai focalizați pe succes. Ne ajută și faptul că Primăria a luat decizia aceasta de a aduce copiii din judeţ. Noi încercăm să repopulăm Reșița și, de ce nu, să aducem și noi copii, să întărim fotbalul reșițean și să ajutăm echipa-fanion CSM. Până la urmă, de asta suntem aici. Noi suntem datori să creștem acești copii și mă bucură rezultatul, faptul că până la urmă n-am luat gol și am marcat foarte multe goluri.
Sunt bucuros pentru băieți, s-au dedicat, ne-am pregătit foarte bine, sper să o ținem tot pe linia asta. Acasă la noi – aici, la Gloria –  va fi foarte greu pentru orice echipă, fiindcă noi suntem pregătiţi și terenul e ceva mai mare.Pe foaie vom fi favoriţi de acum înainte”
, a spus Cristian Chitucea.

Performera primei  etape a fost echipa din Slatina Timiş, care a dispus cu 11-0 de Banatul Ocna de Fier. În celelalte jocuri s-au înregistrat rezultatele:

CS Oţelu Roşu – Bistra Glimboca  3-1

Narcisa Zerveşti – Minerul Dognecea  3-3

CS Oraviţa – Rapid Buchin 4-3

Magica Balta Caransebeş – CS Moldova Nouă  5-0

CSO Anina – Nera Bozovici  3-0

De același autor

Related Articles