[AUDIO] Moş Crăciun a venit la tinerii judoka de la Muncitorul Reşiţa

Secţia de judo a clubului Muncitorul Reşiţa lasă în urmă un an cu puţine satisfacţii. Un calendar competiţional sărac din cauza pandemiei şi un buget modest au afectat activitatea şi performanţele grupării reşiţene. Spre finalul lui 2021, odată cu relaxarea restricţiilor, au venit şi primele rezultate la copii şi juniori, iar eforturile tinerilor judoka au fost răsplătite simbolic zilele trecute. Cupa Moş Crăciun, ultimul concurs de judo al anului, a venit cu premii dulci asigurate cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin. Antrenorul Dan Păştean:

“Acum, la sfârşit de an, am ţinut Cupa Moș Crăciun, organizată de Asociaţia Judeţeană de Judo Caraş-Severin şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret – care ne-a asigurat şi premiile pentru copii. Pe această cale vreau să şi mulțumesc DJST pentru sprijinul acordat, sperăm să colaborăm în continuare la fel de bine. Ne dorim ca 2022 să fie un an normal, să putem participa la toate competițiile și să obținem rezultate pe măsură. Vreau să precizez că secţia de judo face în continuare înscrieri pentru copii, băieţi şi fete, începând cu vârsta de 6 ani. Sala noastră este în Reşiţa, lângă Poliţie”, a precizat antrenorul Dan Păştean.

toru

„Ca în fiecare an, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Caraș-Severin este alături de Asociația Județeană de Judo Caraș-Severin. Împreună am organizat Cupa Moș Crăciun pentru micii judoka din Reșița. DJST-CS a acordat pungi cu dulciuri pentru cei mici, competiția a devenit deja una tradițională și ne pare rău că în acest an greu încercat nu am putut organiza mai multe concursuri pentru acești tineri. Cei mai mici s-au bucurat de premii, a avut loc şi un concurs amical, desfășurat la mai multe categorii”, a declarat la rândul său Narcis Lazăr, inspector pe sport în cadrul  Direcției Județene pentru Sport și Tineret Caraș-Severin.

De același autor

Related Articles