[AUDIO] Misiune îndeplinită: handbaliştii reşiţeni au îngenuncheat Sighişoara!

Echipa de handbal CSM Reşiţa continuă seria victoriilor în playoff-ul de promovare! În etapa a 12-a, rossonerii au evoluat în deplasare la CSM Sighişoara – singura echipă din serie care reusise să plece cu trei puncte de la Reşiţa. Rossonerii au mers în Mureş pentru revanşă, iar jocul din sala Radu Voina a demonstrat clar care este echipa mai bună.

Din ce în ce mai omogenă, trupa reşiţeană a făcut din nou un joc solid, concretizat şi pe tabela de marcaj. Încurajată de un mic, dar entuziast grup de suporteri, CSM Reşiţa a condus la pauză cu 20-13 şi s-a impus după 60 de minute cu 40-35. La final, coordonatorul Marius Bahan şi-a felicitat colegii pentru ambiţia arătată în teren.

CSM Reşiţa: Boban Vuiţa, Ionuţ Tănasă, Denis Dumuţă, Marius Bahan (4), Marius Negru (5), Denis Barbu, Snezan Radosavlevici (5), Daniel Burac (2), Mircea Negru (2), Marian Mitran, Andrei Bondoc (4), Deniss Kirsch (2) , Antonio Gârban (4), Rareş Scurt, Dorian Turcuman, Eduard Belchite (12). Antrenori: Radu Bote, Mihai Rohozneanu, Cristian Ionescu.

Cu 30 de puncte, CSM Reşiţa e lider înaintea ultimelor două etape ale playoff-ului. Cu locul promovabil asigurat, rossonerii îşi propun să încheie învingători şi ultimele partide. În etapa următoare, pe 30 aprilie, vine la Reşiţa CSU Galaţi, iar peste încă o săptămână e programat ultimul meci: deplasarea la CSM Făgăraş.

Cele mai citite

Related Articles