[AUDIO] Misiune îndeplinită! CSM Reşiţa încheie sezonul regulat cu o victorie contra Crişului

CSM Reşiţa a încheiat cu o victorie sezonul regulat al Ligii a III-a de fotbal. În Valea Domanului, liderul seriei a 8-a a primit vizita ocupantei locului patru, Crişul Chişineu Criş, care a rezistat o repriză în faţa rossonerilor. Gazdele au controlat ostilităţile în cea mai mare parte a timpului de joc, dar golul aşteptat de suporteri a venit abia în minutul 48, când Ardei a marcat cu un şut din interiorul careului. Repriza secundă a fost dominată de reşiţeni în faţa unei echipe-oaspete care a încercat, fără succes, să dea lovitura pe contraatac. În minutele de prelungire, Trancă a stabilit scorul final: CSM Reşiţa-Crişul Chişineu Criş 2-0. O victorie care reflectă raportul de forţe din teren, a apreciat la final antrenorul CSM-ului, Călin Cheregi:

“Cred că e o victorie pe deplin meritată. Chiar dacă am fixat rezultatul în ultimul minut, cred că nu s-a pus problema învingătorului. Am încheiat campionatul cu o victorie care cred că este foarte, foarte importantă – iar peste o săptămână o să ne întâlnim din nou cu același adversar. Știam că este o echipă compactă, o echipă bună care și ea prestează cu totul și totul alt joc față de tur – drept dovadă, sunt calificați în playoff pe locul patru. O echipă interesantă, pe care urmează să o “citim” și mai bine, să spun așa, ca să câștigăm și primul meci din play-off. Din nou am luat punctele în repriza a doua. În prima repriză am avut două sau trei ocazii bune și nu am reușit ca să înscriem, dar eram convins că în partea a doua o să înscriem și se va concretiza victoria pe care ne-am dorit-o cu toții”, a declarat principalul CSM-ului, Călin Cheregi.

CSM Reşiţa a început partida în formula: Zimmermann, Bărboianu, Dudea, Ardei, Chera, Velcotă, Rimovecz, Popescu, Negru, Drăghiceanu, Abiubacar. Rezerve: Căpăţână, Fota, Szijj, Dane, Mensah, Petre, Trancă, Canea, Gomboş. Antrenor Călin Cheregi.

Cu această victorie, formaţia rossoneră încheie întrecerile din serie pe primul loc, cu un avans de trei puncte faţă de următoarea clasată, Şoimii Lipova. În playoff mai sunt calificate CSC Ghiroda şi Giarmata Vii şi Crişul Chişineu Criş. Urmează o reeditare a meciului cu Crişul: sâmbăta viitoare, de la ora 17.00, cele două echipe se vor înfrunta din nou, tot la Reşiţa, în prima etapă din playoff.

foto: Zoli Bagosi

Cele mai citite

Related Articles