[AUDIO] Misiune grea pentru handbaliștii rossoneri. La Reșița vine liderul CSM Oradea

Echipa masculină de handbal CSM Reșița se pregătește pentru cel mai greu examen programat pe teren propriu în această toamnă. În etapa a 10-a a diviziei A, rossonerii primesc replica formației CSM Oradea, liderul neînvins al seriei. CSM Reșița a avut un start ezitant în retur: elevii lui Radu Bote au scos doar un egal acasă cu SCM Poli Timișoara și au pierdut la mijlocul acestei săptămâni, 29-31, jocul disputat în Bănie contra Universității Craiova.  CSM Reșița va fi outsideră în meciul cu orădenii, dar rezultatul contează mai puțin. Important e ca gruparea rossoneră să-și îndeplinească obiectivele fixate pe termen mai lung, spune Marius Bahan, președintele secției de handbal CSM Reșița.

“Ne așteaptă din nou o partidă dificilă, Oradea este momentan pe primul loc. Noi nu avem ca obiectiv locul 1 sau locul 2. Obiectivul nostru este să facem o bază de jucători reșițeni, iar asta necesită timp, răbdare. Le-am spus jucătorilor tineri că îmi doresc foarte mult să nu mai joc eu 50-60 de minute. Îmi doresc ca ei să joace 50 de minute, iar eu, 10 minute. Au înțeles că trebuie să muncească mult, și muncind, vor reuși cu siguranță. Iar noi vom reuși, pe termen ceva mai lung, să realizăm ce ne propunem.”

După înfrângerea de la Craiova, Bahan și-a băgat mai tinerii colegi în ședință:

Referitor la echipa noastră, am avut o ședință scurtă după meci, în vestiar. Le-am explicat băieților, din experiența mea proprie, că trebuie să fim concentrați 60 de minute. Noi am reușit să ne concentrăm doar primele 25 de minute, când am condus cu 16-11. Acolo s-a terminat concentrarea. Am intrat doar cu un gol avantaj la pauză, iar în a doua repriză am pierdut. Atâta timp cât ajungi unu la unu cu portarul advers și nu reușești să bagi mingea în poartă, nu mai este vinovat nici colegul, nici antrenorul. În acea ședință, fiecare jucător a promis că va munci mai mult”, a adăugat Marius Bahan.

Înaintea meciului din runda a 10-a, CSM Oradea ocupă primul loc al seriei C, cu 27 de puncte din tot atâtea posibile. După înfrângerea de la Craiova, rossonerii au coborât pe locul 3, cu 17 puncte adunate din 9 partide. Jocul CSM Reșița-CSM Oradea se va disputa sâmbătă, 20 noiembrie, de la ora 12.00, în Polivalenta reșițeană. Accesul spectatorilor nu va fi permis, din cauza restricțiilor aflate încă în vigoare.

foto: Miruna Mihancea

De același autor

Related Articles