[AUDIO] Minifotbalul românesc, gata de restart! Campionana cărăşeană, Camera de Comerţ, va participa la Supercupa României

Odată cu relaxarea măsurilor restrictive, se trezeşte la viaţă şi minifotbalul din România, care nu a mai programat competiţii din martie anul trecut. Din cauza pandemiei, campionatele locale au fost atunci îngheţate, iar laureatele s-au stabilit pe baza clasamentului din acel moment. Acum aceste echipe vor fi angrenate într-o primă competiţie post-pandemie: Supercupa României. Detalii ne-a oferit Adrian Caracoancea, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Minifotbal din Caraş-Severin.

“Minifotbalul dă startul primei competiţii oficiale de anul acesta, sub o altă formă de desfăşurare decât cea cu care am fost obişnuiţi, şi anume, Supercupa României.  Competiţia va avea loc la Oradea în perioada 4-6 iunie şi va alinia la start primele 48 de echipe din campionatele locale din ţară, printre acestea numărându-se şi reprezentanta judeţului Caraş-Severin. Este vorba despre Camera de Comerţ Reşiţa, echipă clasată pe primul loc in momentul îngheţării campionatului trecut, fiind declarată atunci oficial campioana judeţului nostru. Doresc să transmit pe această cale mult succes formaţiei Camera de Comerţ, o echipă cu tradiţie în minifotbalul cărăşean. Ea a fost şi campioana primei ediţii a campionatului de minifotbal din Caraş-Severin”, a spus Adrian Caracoancea.

Ulterior va avea loc şi Campionatul Naţional 2021, care se va desfăşura la Râmnicu Vâlcea. Competiţia programată în perioada 1-4 iulie va reuni la start cele mai bune 15 formaţii din țară, calificate de la Supercupa României, la care se va adăuga echipa campioană din Râmnicu-Vâlcea, FC Boromir. 

Cele mai citite

Related Articles