[AUDIO] Mihai Rohozneanu este noul antrenor al Politehnicii Timişoara!

Mihai Rohozneanu este noul antrenor principal al echipei de handbal Politehnica Timişoara. Fostul jucător şi antrenor al Reşiţei preia formaţia alb-violetă într-un moment delicat: timişorenii se află pe locul 12 în clasamentul Ligii Zimbrilor, cu doar 10 puncte adunate din 13 partide. Obiectivul major al echipei este acum evitarea retrogradării, spune Mihai Rohozneanu.

“Sunt conștient de responsabilitatea pe care o port și de așteptările pe care le au atât sportivii, cât și suporterii Timișoarei. Dorința este să scăpăm de baraj și să rămânem în Liga Națională. Bineînțeles că m-am uitat peste program și, din păcate, acesta nu ne avantajează foarte mult. Ce pot să spun, voi face tot ce ține de mine să reușim să evităm retrogradarea. Am ajuns la o înțelegere cu cei de la Poli, cu siguranță vom colabora până în vară. A fost propunerea celor la Timișoara. La fel mi-am dorit și eu, pentru că sunt la început de drum. Cred că până atunci putem să vedem dacă ei sunt mulțumiți de mine şi dacă eu mă simt confortabil. Am zis că e mai bine, neavând o presiune de încă un an în plus de contract. Acum, nu știu, altul poate ar fi cerut un contract pe un an şi jumătate, în ideea că 6 luni de zile nu e suficient pentru a-şi implementa cele gândite pentru echipă. Dar mie mi se pare normal și am fost de acord cu perioada propusă pentru contract”, a declarat noul principal al Politehnicii.

Mihai Rohozneanu a fost unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai echipei reşiţene, cu care a cucerit trei Cupe Challenge consecutive, în 2007, 2008 şi 2009. În ultima perioadă, el a fost antrenor secund la CSM Reşiţa, formaţie care evoluează în divizia A. Aflat la prima sa experienţă ca antrenor în Liga Zimbrilor, Rohozneanu va fi ajutat la Poli de secundul Sorin Sărăndan. Din staff mai fac parte analistul video Alexandru Nae, kinetoterapeutul Lucian Butaș și medicul Cătălin Miu.

Rohozneanu preia postul de la 1 decembrie și se va afla banca bănățenilor la meciul de sâmbătă: de la ora 17.00, alb-violeţii vor juca acasă cu Potaissa Turda, într-un meci care contează pentru prima etapă din retur.

Sursa foto: facebook SCM Politehnica Timisoara

De același autor

Related Articles