[AUDIO] Mesajul Danielei Cocioran pentru Marius, înaintea cursei de la Tokyo: “Sunt mândră că sunt soţia ta!”

E ziua cea mare pentru olimpicul Marius Cocioran! În această seară, cel mai titrat mărşăluitor al Reşiţei şi al României va lua startul în cursa de de 50 de km, cea mai lungă probă din programul Jocurilor Olimpice. La Sapporo, în îndepărtatul arhipelag nipon, Marius va fi singurul tricolor aliniat la start – dar mii de inimi româneşti  vor bate diseară alături de a sa. Mesajele de susţinere şi încurajare au început să curgă pe reţelele de socializare. Cu emoţii şi speranţe aşteaptă cursa şi cei dragi de acasă. Soţia Daniela şi fiul Rareş vor fi cu ochii la televizor şi cu sufletele alături de Marius. De altfel,  cel mai emoţionant mesaj vine din partea Danielei, care a împărţit cu Marius bucuriile şi neîmplinirile din ultimii 11 ani.

“Sunt 11 ani de când am ales să mă alătur acestei curse lungi, plus mulți alții în urmă de când tu ai luat startul. Muncă, efort, sacrificii, durere, accidentări – care nu te anunță când vin – aceasta este partea pe care doar cei apropiați o văd și o simt. Lupta zilnică cu tine însuți, pentru a depăși aceste greutăți, întrece orice competiție. Ești cel mai determinat, perseverent și calculat om pe care l-am întâlnit, iar astăzi cu siguranță vei da tot ce este mai bun în cursă, pentru că obiectivul tău nu cunoaște limite. Mândră că sunt soția unui sportiv de performanță, și cu siguranță fiul tău va fi și mai mândru !!! Baftă și felicitări pentru tot ceea ce ai realizat ! Te iubim!!!”, este mesajul pe care Daniela l-a transmis soţului ei, înaintea celui mai important moment al carierei sale. Cu acest prilej, Daniela a imprimat şi câteva tricouri cu fotografia lui Marius şi emblema Jocurilor Olimpice. Evident, Daniela şi Rareş vor purta tricourile în această seară, la Buziaş, acolo unde întreaga familie va urmări cursa şi îi va ţine pumnii lui Marius.

Startul probei de 50 de km marş se va da în această seară la 23.30, ora României. Marius Cocioran îşi doreşte o clasare cât mai bună, dar lupta sa va fi în primul rând cu cronometrul. Campionul şi recordmenul României îşi propune să stabilească  în Japonia un nou record naţional în proba de 50 de km marş.

De același autor

Related Articles