[AUDIO] Memorialul Bicasz-Cirică Andrei, o competiție de suflet pentru șahiști! Tradiționalul turneu de la Reșița va avea loc pe 30 noiembrie

Iubitorii sportului minții sunt invitați la o nouă competiție de suflet care a devenit tradiție la Reșița: memorialul Bicasz-Cirică Andrei. Programat inițial în acest weekend, turneul a fost amânat pentru data de 30 noiembrie, pentru a nu se suprapune cu Naționalele de lupte care au loc la Polivalentă.  Așadar, șahiștii sunt invitați la concurs abia marțea viitoare. Competiția in memoriam este organizată de forul șahist județean, care se bucură, ca în fiecare an, de sprijinul generos al familiei Bicasz.  Evenimentul sportiv e inclus într-o serie de turnee propuse șahiștilor în ultima parte a lui 2021. Detalii despre calendarul competițional al finalului de an ne oferă Mihai Bolintiș, președintele Asociației Județene de Șah Caraș-Severin.

„Sfârșitul de an este dens în competiții. Vom avea Memorialul Bicasz-Cirică Andrei, aflat la cea de-a 11-a ediție – iată, o competiție care a intrat în calendarul permanent al Asociației Județene de Șah. Vom avea, bineînțeles, Cupa 1 Decembrie, o competiție din oficiu în calendarul nostru. De asemenea, vom avea în data de 4 decembrie Campionatul Municipiului Caransebeș, iar pe 11 decembrie Cupa de Vest, tot la Caransebeș. În plus, în weekendul 18-19 decembrie vom organiza campionatul județean de șah rapid și cel de blitz”, a precizat Mihai Bolintiș.

Revenind la Memorialul Bicasz-Cirică Andrei, să remarcăm că turneul va fi atractiv și la capitolul premii. Cu medalii, cupe, diplome și bani vor fi recompensați laureații competiției. Înscrierile vor începe marți la 9.00, iar startul turneului propriu-zis se va da la ora 10.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

De același autor

Related Articles