[AUDIO] Meci fără istoric la Reșița. Handbaliștii rossoneri au câștigat clar duelul cu AHC Drobeta

Echipa masculină de handbal CSM Reșița a bifat cea de-a 7 victorie din actualul sezon al diviziei A. Pe propriul teren, rossonerii pregătiți de Radu Bote și Mihai Rohozneanu au obținut o victorie scontată în fața penultimei clasate, AHC Drobeta. Diferența de valoare dintre cele două echipe s-a văzut clar pe teren și s-a reflectat în rezultatul de pe tabelă: CSM Reșița s-a impus cu un categoric 41-24 (25-10). În urma succesului din etapa a 12-a, handbaliștii reșițeni totalizează 23 de puncte și revin pe locul doi al seriei, la un punct în fața Universității Craiova, care a pierdut duelul din deplasare cu SCM Politehnica Timișoara II. O victorie facilă, a recunoscut la final Marius Bahan, coordonatorul secției reșițene de handbal.

“Știam că meciul cu formația din Severin va fi unul destul de ușor, din acest motiv am avut ca obiectiv în prima repriză să nu luăm mai mult de 10 goluri, ceea ce am și realizat. Au evoluat jucătorii noștri tineri și din nou sunt bucuros că au tratat jocul serios. Mai avem două meciuri, jucăm sâmbăta viitoare la Poli, apoi cu Târgu Jiu. Referitor la meciul de astăzi, pot spune că l-am controlat de la început până la sfârșit. Probabil la fel vor sta lucrurile și următoarele două jocuri, o să câștigăm de o manieră categorică. Ne pregătim în fiecare zi ca să fim mai buni și să rămânem concentrați. E adevrat că am pierdut în acest sezon puncte pe care nu trebuia să le cedăm. E frustrant și sunt foarte supărat pe tema asta, băieții știu. Să bați acasă la 17 goluri pe Craiova și să mergi acolo și să pierzi la două goluri, după ce ai și avut avans de șase goluri… o poveste care s-a repetat la Sânnicolau Mare, unde am condus la șase goluri și am căzut pe final –  e adevărat, și din cauza manierei de arbitraj. Nu am întâlnit de mult un asemenea arbitraj părtinitor. În final ne-au bătut la un gol. Dar, până la urmă, din situațiile acestea tinerii au de învățat. Mai avem de muncit și sunt convins că vom îndrepta aceste lucruri”, a spus după meci veteranul Marius Bahan.

Despre jocul cu AHC Drobeta a vorbit și Deniss Kirsch, unul dintre tinerii care au dus greul în această toamnă:

“A fost un meci mai favorabil pentru noi, adversarul a fost mai slab,  dar obiectivul nostru a fost să rămânem concentrați pe tot parcursul jocului. Îmi felicit colegii pentru această victorie. Turul campionatului a fost destul de greu pentru noi, au fost jocuri pe care le-am și pierdut, la Craiova și Sânnicolau, dar încercăm să ne revenim, să ne concentrăm la antrenamente și la meciuri. Vom juca în etapa viitoare la CSU Politehnica Timișoara și trebuie să tratăm meciul la fel de serios”, a spus Deniss Kirsch.

CSM Reșița: Alexandru BLAGOE, Ionuţ TĂNASĂ, Denis DUMUŢĂ – Marius NEGRU (4 goluri), Cătălin OBROCEA (3), Marius BAHAN (2), Snezan RADOSAVLEVICI (6), Raul HEIMBACH (3), Daniel BURAC, Mircea NEGRU (5), Marian MITRAN (2), Andrei BONDOC (2), Deniss KIRSCH (4), Antonio GÎRBAN (5), Lucian IGNAT, Eduard BELCHITE (5).

foto: Miruna Mihancea

De același autor

Related Articles