[AUDIO] Marşul reşiţean, fruntaş la Naţionalele de la Piteşti! Şapte medalii pentru sportivii de la CS Universitatea şi CS Municipal

Şapte medalii au cucerit reprezentanţii Reşiţei la Campionatul Naţional de Marş 20 km. La competiţia de la Piteşti au participat 11 mărşăluitori de la CS Universitatea şi CS Municipal Reşiţa. Sportivii din urbea de pe Bârzava au adus acasă trei medalii de aur, trei de argint şi una de bronz. Detaliază Octavian Măzăran, coordonatorul şcolii reşiţene de marş.

“Sportivii legitimaţi la CS Municipal şi CS Universitatea Reşiţa au reuşit să obţină şapte medalii, trei de aur, trei de argint şi una de bronz. Suntem bucuroşi că la băieţi, în proba de 20 de km a seniorilor, podiumul a fost în întregime reşiţean: Narcis Mihăilă pe locul I, Marius Cocioran pe locul II şi Remus Rădoi, locul III.  Pe lângă aceste medalii, titlul naţional pe echipe a fost câştigat de echipa Clubului Municipal din Reşiţa, în formula Narcis Mihăilă, Marius Cocioran şi Atila Balog. Din păcate, în echipa CS Universitatea Reşiţa, unul dintre sportivi a avut probleme medicale şi a abandonat, iar echipa nu a reuşit să urce pe podium. La nivelul fetelor, la individual, Ana Rodean şi-a păstrat titlul naţional, locul doi fiind ocupat de colega ei Mihaela Acatrinei. Ambele sportive sunt în dublă legitimare cu CS Unirea Alba-Iulia. Altă medalie a fost obţinută de echipa de senioare Universitatea Reşiţa, care a reuşit să se claseze pe locul doi. Echipa a fost formată din Mihaela Puşcaşu, Lăcrămioara Căruceriu şi Loredana Cocoş. Suntem bucuroşi că marşul continuă să aducă medalii pentru Reşiţa şi Caraş-Severin. Aş vrea să-i felicit şi pe colegii mei antrenori George Ardeleanu şi Marius Cocioran, am reuşit împreună să formăm o echipă puternică pentru marşul românesc”, a declarat Octavian Măzăran.

De același autor

Related Articles