[AUDIO] Mărşăluitorii reşiţeni pleacă iar după medalii! Timişoara va găzdui Naţionalele de 10 km

Mărşăluitorii reşiţeni se pregătesc pentru următoarea competiţie majoră internă. La sfârşitul acestei săptămâni, municipiul Timişoara va găzdui Campionatul Naţional de 10 km pentru seniori şi tineret, individual și pe echipe. Cluburile CS Municipal şi CS Universitatea Reşiţa vor fi din nou bine reprezentate la Naţionale, spune antrenorul Octavian Măzăran.

„Reşiţa va fi reprezentată de nouă sportivi. La seniori și la tineret vom avea două echipe, una formată din Marius Cocioran, Narcis Mihăilă și Atila Balogh. A doua echipă va fi formată din Remus Rădoi, Ilie Samuel Poliță şi Ionuţ Pleşu. La feminin, vom avea o echipă de senioare formată din Mihaela Pușcașu, Loredana Cocoș şi Lăcrimioara Căruceriu. Cei nouă sportivi vor participa pentru cluburile Universitatea şi Municipal Reşiţa. Pe lângă ei, vor mai reprezenta Clubul Sportiv Universitatea Reșița, în dublă legitimare cu Unirea Alba Iulia, sportivele Ana Rodean și Mihaela Acatrinei.  Să sperăm că și de această dată sportivii reșițeni se vor întoarce cu cât mai multe medalii. Vom încerca să ne păstrăm titlurile naționale la seniori, atât la individual, cât și pe echipe”, a declarat tehnicianul Octavian Măzăran, directorul CS Universitatea Reşiţa.

Campionatul Naţional de 10 km marş pentru seniori şi tineret se va desfăşura sâmbătă dimineaţa, pe un traseu amenajat în jurul arenei Dan Păltinişanu din Timişoara.

De același autor

Related Articles