[AUDIO] Magica Balta bate la porţile Ligii a III-a! Sâmbătă se dă startul barajului de promovare

Încep emoţiile pentru Magica Balta, campioana Ligii a IV-a din Caraş-Severin la fotbal. În acest weekend, fotbaliştii antrenaţi de Ion Bica dispută prima manşă a barajului de promovare în Liga a III-a. Adversara formaţiei cărăşene va fi Retezatul Haţeg, campioana judeţului Hunedoara. Cele două echipe se vor înfrunta într-o dublă progamată pe 18 şi 25 iunie, cu primul joc la Haţeg. Campioana hunedoreană e o formaţie redutabilă, dar Magica Balta poate obţine mult-dorita promovare, crede preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin, Viorel Lolea.

„Campioana judeţului nostru este Magica Balta Caransebeș, o echipă formată și sponsorizată de galeria din Caransebeș. Pe această cale țin să îi felicit pe cei de la Magica pentru tot parcursul din acest campionat – și bineînțeles le dorim multă baftă la barajul de promovare în liga a III-a, baraj pe care îl vor juca în compania campioanei județului Hunedoara, echipa din Hațeg. Referitor la această dublă de baraj, în data de 18 iunie se dispută prima manşă de la ora 18:00, la Haţeg. După o săptămână, pe 25 iunie, va fi returul la Caransebeș, de la ora 17:30. În ultimii ani am reușit să promovăm cu campioana județeană. Sper din tot sufletul și am convingerea că o să putem să ne continuăm şirul victoriilor, cu toate că echipa din Haţeg este, aş putea spune, un dream team. Dar am încredere în spiritul de luptă și organizarea antrenorului Ion Bica de la Caransebeș”, a declarat Viorel Lolea, preşedintele AJF-ului cărăşean.

Speranţele şi ambiţiile sunt mari şi la Magica Balta. Într-o postare pe facebook, gruparea caransebeşeană readuce în actualitate o pagină de istorie fotbalistică, amintind de precedenta întâlnire cu formaţia din Hunedoara.

„Putem scrie o nouă filă în istoria fotbalului caransebeșean! Meciul dintre ACS Magica Balta și CSO Retezatul Haţeg este o reeditare a meciului de baraj din 1988; pe atunci echipa noastră se numea Foresta Balta-Sărată. Manșa tur se dispută, ca și acum 34 ani, pe stadionul Retezatul din Haţeg, în data de 18.06.2022, de la ora 18.00! Le urăm mult succes jucătorilor noștri și să se întoarcă de la Haţeg cu un rezultat bun!”, este mesajul postat pe contul de facebook ACS Magica Balta Caransebeş.

Echipa CSO Retezatul Haţeg a câştigat detaşat campionatul judeţului Hunedoara. După sezonul regulat şi o competiţie Final Four, echipa din Haţeg s-a clasat pe primul loc, cu un avans de 11 puncte faţă de următoarea clasată, CSM Mihai Viteazul Vulcan.
De cealaltă parte, Magica Balta Caransebeş a câştigat Liga a IV-a din Caraş-Severin la o diferenţă de 4 puncte faţă de rivala CSO Anina. Pe locul trei, la 13 puncte în urma campioanei, s-a situat Banatul Ocna de Fier.

foto: facebook ACS Magica Balta Caransebes

De același autor

Related Articles