[AUDIO] Luptătorii reşiţeni, fruntaşi la Constanţa

Municipiul Constanţa a găzduit zilele trecute o amplă competiţie adresată luptătorilor juniori. Sportivi din întreaga ţară s-au întrecut la turneul de calificare pentru campionatele naţionale şi Cupa României. Între participanţi s-au aflat şi reprezentanţii secţiilor de profil CSS şi CSM Reşiţa, care au avut ca de obicei evoluţii foarte bune. Detaliază profesorul Florin Dinţă.

“Sportivii reşiţeni legitimaţi la CSS şi CSM Reşiţa s-au calificat cu toţii. Remarcăm, printre sportivii cu rezultate deosebite, pe Cosmin Roman, care a obţinut locul I la categoria 92 de kg, pe Radu Gabriel, locul III la 74 de kg, şi Sabin Stegaru, locul III la categoria 86 de kg. Cupa României se va disputa în perioada 9-11 aprilie la Putna. Ne vom duce cu toţi sportivii, de la ambele cluburi, ca să aducem medalii pentru Reşiţa. La Cupa României vom merge cu opt sportivi”, a declarat tehnicianul Florin Dinţă.

Până la competiţia juniorilor, vor intra însă în concurs cadeţii. La sfârșitul acestei săptămâni , în perioada 26-28 martie, va avea loc la Pitești Cupa României pentru cadeți. Antrenorii care se ocupă de pregătirea sportivilor reșițeni sunt Adrian Dacica și Florin Dință.

Cele mai citite

Related Articles