[FOTO-AUDIO] Luptătorii reşiţeni au fost răsplătiţi pentru rezultatele bune obţinute în 2020

Anul care se apropie de sfârşit a arătat că luptătorii Reşiţei nu au doar talent, ci şi tărie de caracter. Este opinia antrenorului Florin Dinţă, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Lupte din Caraş-Severin, care apreciază că sportivii au trecut cu brio examenele dificile din anul pandemiei. Pentru performanţele realizate în 2020, luptătorii au fost răsplătiţi aşa cum se cuvine, spune Florin Dinţă.

“Anul 2020 a fost un an greu, ţinând cont de pandemie, dar am reuşit să-l încheiem cu bine. Sportivii de la lupte libere au fost toţi premiaţi pentru rezultatele pe care le-au obţinut în 2020. Aş vrea să mulţumesc întâi cluburilor CSS Reşiţa, CS Municipal şi CS Muncitoresc Reşiţa. Luptătorii de la Clubul Sportiv Muncitoresc au primit echipament, iar premierile au fost date la zi. La fel şi cei de la Clubul Sportiv Municipal, au primit echipament, iar sportivii cu rezultate deosebite au avut parte de premieri. În acelaşi timp, vreau să spun că şi cei de la CSS Reşiţa şi-au primit premierile pentru rezultatele din 2020. Aş mulţumi directorilor de la cele trei cluburi, şi, nu în ultimul rând, Inspectoratului Judeţean Şcolar Caraş-Severin, care ne-a ajutat să echipăm sala de lupte cu saltea, garnitură şi aparatură sportivă”, a declarat profesorul Florin Dinţă.

De asemenea, Asociaţia Judeţeană de Lupte Caraş-Severin şi Moş Crăciun şi-au dat mâna pentru premierea celor mai tineri luptători: Piticii Atomici au primit din partea moşului tradiţionalele cadouri dulci.

În acest an, luptătorii reşiţeni au cucerit, la toate categoriile de vârstă, 13 medalii de aur, 7 de argint şi 15 de bronz. 

De același autor

Related Articles