[AUDIO] Liliana Dragomir, victorioasă la Semimaratonul de la Cluj-Napoca

Proaspăt legitimată la CSM Caransebeş, Liliana Dragomir a devenit deja o ambasadoare a sportului din oraşul gugulanilor. Valoroasa atletă a luat locul I în proba de 21 km la Cluj-Napoca Marathon. Cursa a reunit la start 175 de concurente, iar Liliana a reuşit să treacă prima linia de sosire, cu timpul de o oră, 21 de minute şi 24 de secunde. Trei minute şi jumătate a fost avansul sportivei caransebeşene faţă de următoarea clasată la semimaraton. Competiţia a fost mai mult un test, înaintea concursurilor oficiale majore, spune Liliana Dragomir.

„M-am bucurat alergând cei 21 de kilometri și câștigând cursa fără probleme. Important este că mi-am demonstrat că pot să duc un tempo susținut, pentru a-mi testa nivelul pentru Europenele de 50 de kilometri –  acolo avem obiectivul cel mai important. Până atunci, concursurile pe care le alerg sunt mici teste. Dacă nu am avut adversare, ca să duc o luptă continuă, m-am amenajat și mi-am văzut de cursă frumos, n-am fost presată de adversare. S-a plecat de pe stadionul Cluj Arena, s-a alergat prin oraș și s-a revenit cu sosire tot pe stadion. Mă bucur că am început cu dreptul seria competițiilor împreună cu CSM Caransebeș.”

În această perioadă, Călin şi Liliana Dragomir formează şi grupa de începători care ar urma să devină viitorii performeri ai atletismului caransebeşean. Selecţiile, care vizează copiii peste 4 ani, au loc în Teiuş, lunea, miercurea şi vinerea, de la ora 17.00.

De același autor

Related Articles