[AUDIO] Liliana Dragomir va concura din nou pentru o grupare caransebeşeană! “Mi-e drag să alerg pentru Caransebeş”

Liliana Dragomir va alerga din nou pentru o grupare din Caransebeş! Atleta care şi-a început cariera la Clubul Sportiv Şcolar din localitate concurează din 2020 pentru CSU Arad, iar acum a semnat pe doi ani şi cu CSM Caransebeş. Talentata sportivă a ales varianta dublei legitimări pentru că şi-a dorit foarte mult să reprezinte şi atletismul caransebeşean. Liliana Dragomir:

“Săptămâna aceasta am semnat și cu CSM Caransebeș, este vorba de o dublă legitimare, aşadar voi alerga pentru două cluburi, CSU Arad și CSM Caransebeș. Propunerea a venit de mult, lucrurile s-au mișcat puțin cam greu, dar s-au rezolvat, cu insistențele și cu dorința mea de a alerga din nou pentru orașul Caransebeș, unde mă antrenez din 2002. Din 2004 am fost legitimată la CSS Caransebeș, dar din 2002 am făcut prima alergare pentru școala mea din Cornuțel. Deci aici mă pregătesc, alerg de două ori pe zi și mi-e drag să alerg și pentru Caransebeș. Vin la CSM împreună cu antrenorul şi soțul meu (Călin Dragomir, n.r.), o să facem și o echipă. El își va forma o grupă. În ceea ce mă priveşte, am obiective pe plan intern şi internaţional. Sunt Campionatele Naţionale şi, cel mai important, o să fie Campionatul European de 50 de kilometri, ultra-maraton”, a declarat Liliana Dragomir.

Tânărul tehnician Călin Dragomir a vorbit despre planurile pe termen lung la gruparea caransebeşeană:

“În primul rând, vreau să facem performanță și să formăm o grupă de copii pe care să-i creștem și să ajungă să facă și aceștia performanță. Dar pentru copii va trebui să avem răbdare, pentru că începem cu cei mici, de la 4 până la 7 ani. Va dura o perioadă de timp. Am început să fac selecții, deja am mulți copii, inclusiv de la grădinița fiicei mele. Sunt foarte mulți de acolo –  acum să vedem, să înceapă școala şi grădinița, ca să putem continua selecția. În ceea ce o priveşte pe Liliana, pentru ea urmează competiţia cea mai importantă pe acest an, Campionatul European de 50 de kilometri din Spania, unde sperăm să facem un rezultat bun. Obiectivul ei este să intre în primele 6. Rezultatele ei intră și în palmaresul clubului CSM Caransebeș, punctele se vor împărți între cele două cluburi.
Competiţia din Spania va avea loc în data de 8 octombrie. Tot în partea a doua a anului, Liliana va participa la Campionatul Naţional de cros. De asemenea, sperăm să prindem echipa pentru Campionatul European de cros din decembrie, din Italia. Vedem dacă  Federaţia va duce o echipă la acest Campionat European.”
lin Dragomir

Liliana Dragomir este prima sportivă de top care semnează cu noua grupare caransebeşeană. Între altele, valoroasa atletă cărăşeană este actuala recordmenă şi campioană naţională în proba de 50 km. În urmă cu câteva zile, Liliana şi-a trecut în palmares şi locul I în proba de Cros Plus 12K la puternica competiţie Run Transylvania.

sursa foto: facebook

De același autor

Related Articles