[AUDIO] Liliana Dragomir, pe podiumul Naţionalelor de semimaraton!

Atleta caransebeşeană Liliana Dragomir şi-a trecut în palmares încă o medalie! Sportiva legitimată la CSU Arad a participat la Campionatele Naţionale de semimaraton de la Buzău, reuşind să urce în final pe treapta a treia a podiumului. Un rezultat foarte bun, având în vedere că Liliana n-a luptat doar cu adversarele, ci şi cu o sinuzită care i-a îngreunat considerabil misiunea. Toată săptămâna dinaintea concursului a fost foarte neplăcută, spune Liliana Dragomir.

“Toată săptămâna dinainte a fost grea pentru mine. M-am gândit de două ori înainte de a mă duce la concurs, pentru că am avut o sinuzită, o răceală. Au fost seri dificile pentru mine, nopţi nedormite. Ca timp, performanţa este foarte slabă, asta ştim. Eu alerg mult mai tare. Înainte de start şi în timpul cursei a plouat, iar traseul a fost frumos. Mie îmi place să alerg pe ploaie, dar nu când sunt bolnavă. Sunt însă mulţumită de locul pe care am terminat cursa, e totuşi locul trei la Naţionale. În plus, m-am calificat la Balcaniadă, ceea ce mă bucură”, a declarat Liliana Dragomir.

Despre conjunctura nefavorabilă în caee a concurat Liliana a vorbit şi Călin Dragomir, antrenorul şi soţul proaspetei medaliate cu bronz naţional.

“Timpul ei nu a fost cel dorit, deoarece a avut o sinuzită foarte urâtă pe tot parcursul săptămânii trecute. Încă are probleme, sper ca până la Campionatul Balcanic din Macedonia să-şi revină. Ne pregătim în continuare, să vedem ce va fi la Balcaniadă. Acolo, un obiectiv ar fi să-şi facă un season best. Ca loc, nu ştiu ce să spun, pentru că nu ştiu ce sportive vor veni, din cauza pandemiei. Apoi am mai avea Campionatul Naţional de cros, şi acolo ne dorim o medalie, dacă se va putea. Dacă nu, să prindem echipa pentru Campionatul Balcanic şi Campionatul European din Italia”, a spus antrenorul Călin Dragomir.

Participarea la Naţionalele de la Buzău a fost posibilă şi graţie implicării unor sponsori cărora le mulţumesc, a mai spus atleta caransebeşeană. După Naţionalele de la Buzău nu urmează nicio pauză, pentru că următoarea competiţie bate la uşă. Pe 12 septembrie, Liliana Dragomir va lua startul la Campionatul Balcanic de semimaraton care se va desfăşura la Bitola, în Macedonia.

Cele mai citite

Related Articles