[AUDIO] Liliana Dragomir intră în cursa pentru medalii la Naţionalele de semimaraton

Atleta caransebeşană Liliana Dragomir se pregăteşte pentru următoarea competiţie oficială internă. La finele acestei săptămâni, pe 28 august, ea va lua startul la Campionatul Naţional de semimaraton, care se va desfăşura la Buzău. Detalii despre următoarele obiective ale sportivei legitimate acum la CSU Arad ne-a oferit Călin Dragomir, soţul şi antrenorul Lilianei Dragomir:

Avem campionatul național de semimaraton, sperăm să facem o figură bună, apoi am avea balcaniada de semimaraton din Macedonia și campionatul național de cross și sperăm noi să vină și europenele de cross, în decembrie. A fost un an bun până acum, cu un loc doi la naționalele de 10 kilometri de la Timișoara, campioană balcanică cu echipa României la alergare montană-distanță scurtă și bine-nțeles rezultatul cel mai bun de anul acesta, recordul național la 50 de kilometri care a fost atins în Serbia. Sperăm ca și la acest campionat de semimaraton totul să fie OK.

Liliana Dragomir se pregăteşte în prezent la Caransebeş, fie pe stadionul Municipal, fie în în parcul Teiuş. Semimaratonul de la Buzău va avea loc sâmbătă, pe un circuit de 5 km care va fi parcurs de patru ori. Peste 70 de atleţi, băieţi şi fete, s-au înscris în competiţie.

De același autor

Related Articles