[AUDIO] Liga Zimbrilor, o pălărie prea mare pentru CSM Reşiţa? Rossonerii rămân şi la anul în eşalonul doi

Unde va juca în sezonul viitor echipa de handbal CSM Reşiţa? Aceasta e întrebarea pe care şi-au pus-o mulţi suporteri reşiţeni, după ce a devenit clar faptul că formaţia rossoneră nu mai poate rata promovarea în primul eşalon al handbalului românesc.

Din punct de vedere sportiv, CSM Reşiţa şi-a asigurat locul în Liga Zimbrilor – dar, după ce au întors problema pe toate feţele, oficialii rossoneri au decis că pasul către liga mare e o mutare inoportună şi mult prea costisitoare. Aceasta este, în esenţă, concluzia formulată la conferinţa de presă pe care coordonatorul secţiei de handbal, Marius Bahan, a susţinut-o la Polivalentă împreună cu antrenorii Radu Bote şi Mişa Rohozneanu. Concret, ceea ce-i încurcă serios pe rossoneri e regula care obligă echipele din Liga Zimbrilor să aibă şi o formaţie în divizia A. Detaliază coordonatorul Marius Bahan:

Decizia menţinerii echipei în divizia A este una raţională, a spus, la rândul său, antrenorul Radu Bote.

Antrenorul Mişa Rohozneanu a ţinut să-i felicite în primul rând pe toţi cei care au pus umărul la câştigarea playoff-ului de promovare. Fostul mare jucător al Reşiţei e şi el de părere că, în actuala conjunctură, accederea în Liga Zimbrilor nu e recomandabilă.

Referitor la o posibilă sancţiune ca urmare a renunţării la locul din Liga Zimbrilor, Marius Bahan a precizat că nu există o prevedere în acest sens. Oficialul reşiţean a adăugat că a avut o discuţie pe subiect şi cu Constantin Din, noul preşedinte al FRH, care a confirmat că echipa reşiţeană nu va fi sancţionată.

În altă ordine de idei, secţia de handbal a clubului CSM Reşiţa va mai organiza un meci-şcoală înaintea vacanţei – pretextul perfect pentru o ultimă întâlnire cu fanii care au fost cu sufletul alături de handbalişti de-a lungul întregului sezon. Vineri, de la ora 18.00, suporterii sunt invitaţi la Polivalentă pentru a-şi mai aplauda o dată favoriţii. Va fi un spectacol sportiv amical la care îşi vor aduce aportul atât veteranii, cât şi juniorii rossoneri, precizează coordonatorul secţiei de handbal, Marius Bahan.

De același autor

Related Articles