[AUDIO] Liga a III-a, etapa a patra: Lupacul joacă acasă, Reşiţa şi Ezerişul merg după puncte la rivalele din Târgu Jiu şi Petroşani

Liga a III-a de fotbal programează în acest weekend meciurile etapei cu numărul patru, rundă care se dispută chiar înaintea sărbătorilor pascale. Dintre cele trei reprezentante ale Caraş-Severinului, una singură joacă acasă: Voinţa Lupac primeşte pe teren propriu replica formaţiei CSM Deva, într-un duel din playoff. 

În primele trei etape, gruparea din Deva a pierdut doar cu liderul CSM Reşiţa, în timp ce Lupacul caută încă prima victorie din această fază a întrecerii. În etapa inaugurală a playoff-ului, Deva s-a impus acasă în faţa Lupacului cu scorul de 2-0. Voinţa vrea revanşa, dar are o misiune foarte dificilă, apreciază antrenorul cărăşean Boşco Vişatovici.

Înaintea meciului din etapa a patra, CSM Deva ocupă locul doi al grupei playoff, cu 46 de puncte, iar Voinţa se află pe patru, cu 32 de puncte în cont. Partida Voinţa Lupac – CSM Deva se dispută vineri, de la ora 17.00, pe terenul cărăşenilor.

În aceeaşi zi şi de la aceeaşi oră e programată şi cealaltă întâlnire din playoff-ul seriei a 7-a: CSM Reşiţa evoluează în deplasare la Pandurii Târgu Jiu. Tot vineri de la 17.00 joacă şi Progresul Ezeriş: în grupa playout a seriei a 7-a, ezerişenii vor încerca să obţină puncte pe terenul Jiului din Petroşani. Jiul se află pe locul doi al grupei, cu 26 de puncte, iar Progresul ocupă poziţia a treia, cu 19 puncte.

De același autor

Related Articles