[AUDIO] Kickboxerii reșițeni s-au întors cu trei medalii de la Centura de Aur FRFK

Tinerii kickboxeri de la Clubul Sportiv Muncitoresc din Reșița și-au reconfirmat valoarea la Centura de Aur, competiție desfășurată în municipiul Buzău sub egida Federației Române de Freestyle Kickboxing. Trei reșițeni au urcat în ring, iar fiecare a adus acasă câte o medalie. Bilanțul sportivilor de la CSMR: un aur, un argint și un bronz. Amănunte ne oferă antrenorul Gheorghe Cîrlea.

„A fost o competiție importantă pentru sportivi,  o gală semiprofesionistă pentru tineret organizată de FRFK. Am participat și noi cu trei sportivi și am obținut locul I cu Ionuț Costea, care a luat centura la 13 ani, -65 de kg. Mihai Rostaș a pierdut la mustață meciul cu un sportiv de la Iași. A fost un meci foarte strâns, sportivul nostru a pierdut în final la un punct diferență și a obținut locul 2 la 14 ani, categoria -45 kg. Al treilea sportiv al nostru a fost Sergiu Dunca, care a luptat la 18 ani, -70 de kg. A fost o zi proastă pentru el, a luat locul trei. Centura acestei categorii a mers tot la Iași. Am făcut deplasarea doar cu trei sportivi, pentru că sunt costuri mari, distanța până la Buzău este de 600 de km. Ne-am descurcat cum am putut, dar am ținut să participăm, întrucât suntem afiliați la FRFK”, a spus antrenorul Gheorghe Cîrlea.

Centura de Aur de la Buzău a reunit la start 66 de sportivi din întreaga țară. Pentru kickboxerii reșițeni urmează două turnee în luna decembrie, la Moșnița și la Sebeș.

Campania ”Muzică pentru viață!”

Împreună putem salva vieți!

De același autor

Related Articles