[AUDIO] Kickboxerii reșițeni s-au întors cu șapte medalii de la Cupa României

Kickboxerii clubului CSM Reșița s-au întors cu 7 medalii  de la Cupa României. În cadrul competiției naționale desfășurate la București, reșițenii au  cucerit două medalii de aur, trei de argint și două de bronz. Rezultate mulțumitoare, în condițiile în care la competiție au participat doar sportivi de top, spune antrenorul Gheorghe Cîrlea. 

“Am participat cu șapte sportivi și am obținut rezultate destul de bune, ținând cont că au venit sportivi pe alese, ca să spun așa. Din cauza pandemiei nu au venit sportivi atât de mulți, au participat doar cei care nu au întrerupt pregătirea în această perioadă. Am avut meciuri tari la categoriile unde au participat Cosmin Stângaciu și Sergiu Dunca. La ei, piramida a fost mai grea. La ceilalți a fost mai ușor, dar totuși, o parte dintre ei au pierdut în finală. Acolo ne-am împotmolit, pentru că s-a acumulat și oboseala, plus că nu ne-am putut pregăti așa cum ne-am fi dorit, din cauza pandemiei. Am obținut următoarele rezultate: Maria Costea, locul II la 13 ani, -45 kg; Grațian Diaconiță, locul I la 11 ani, -50 kg; Ionuț Costea, locul II la 13 ani, -65 kg; Mihai Rostaș, locul I la 13 ani, -45 kg; Agnes Sacaș, locul III la 16 ani, -60 kg; Cosmin Stângaciu, locul II la 17 ani, -70 kg; Sergiu Dunca, locul III la 18 ani, -70 kg. Toți sportivii au luptat pe reguli de K1”, a precizat antrenorul Gheorghe Cîrlea.

Despre întrecerile de la Cupa României au vorbit și trei dintre medaliații reșițeni: Mihai Rostaș, Ionuț Costea și Maria Costea.

Spre sfârșitul acestei luni, kickboxerii reșițeni vor participa și la o întrecere de nivel mondial organizată în Italia.

Cele mai citite

Related Articles