[AUDIO] Kickboxerii reşiţeni, din succes în succes! După Deva urmează Petroşani

Clubul Sportiv Muncitoresc din Reşiţa şi-a îmbogăţit palmaresul cu încă 7 medalii, cucerite de reprezentanţii secţiei de kickboxing în cadrul Cupei Cetate Deva. Desfăşurată în aer liber, pe ringul amplasat în incinta Ştrandului Municipal Deva, competiţia a oferit reşiţenilor şansa de a-şi reconfirma calităţile şi buna pregătire, spune antrenorul Gheorghe Cîrlea.

“Am participat la Cupa Cetate Deva cu 7 sportivi şi am obţinut rezultate bune, spun eu. A fost o piramidă pentru copiii de 9 ani şi s-a oferit şi un trofeu frumos, o trotinetă pe care a câştigat-o Raul Chisăliţă. Sportivul nostru s-a impus la 9 ani, categoria 32 de kg. De asemenea, Graţian Diaconiţă a obţinut locul I la 10 ani, categoria 50 de kg;  Maria Costea, locul I la 12 ani, categoria 43 de kg; Ionuţ Costea, 12 ani,  63 de kg, a obţinut locul II; Mihai Rostaş a avut două meciuri la 13 ani, categoria 35 kg şi a obţinut locul I. La fel, Cosmin Stângaciu a obţinut locul I după două meciuri câştigate la 17 ani, categoria 65 kg. A fost puţin mai greu la 18 ani, categoria 65 de kg, unde Sergiu Dunca a luptat în două meciuri şi a obţinut locul II. Sunt mulţumit de rezultate, copiii au avut condiţie fizică după semicantonamentul efectuat la Văliug”, a declarat tehnicianul Gheorghe Cîrlea.

Săptămâna aceasta, kickboxerii reşiţeni se pregătesc la Oţelu Roşu pentru următoarea competiţie. La sfârşitul săptămânii, mai exact sâmbătă,  opt elevi ai  antrenorului  Gheorghe Cîrlea vor participa la un turneu găzduit de municipiul Petroşani.

foto: facebook

Cele mai citite

Related Articles