[AUDIO] Karate de nivel înalt la Reşiţa! Municipiul va găzdui în weekend Cupa Europeană WKC

Eveniment sportiv internaţional la Reşiţa. În acest weekend, capitala Banatului de Munte va găzdui Cupa Europeană a Confederaţiei Mondiale de Karate. Este a XI-a ediţie a competiţiei, şi a doua organizată la Reşiţa, după cea din 2018. Sportivi din opt ţări vor participa la întrecerile din Polivalenta reşiţeană. Evenimentul este organizat de clubul Sport Star Anina şi municipalitatea reşiţeană. Cu detalii, Marian Meşinschi, preşedintele grupării din Anina.

„La sfârşitul săptămânii va avea loc la Reşiţa Cupa Europeană WKC, o competiţie la care şi-au anunţat participarea sportivi din Anglia, Italia, Ucraina, Serbia, Macedonia, Bosnia-Herţegovina şi România. Este o competiţie de cel mai înalt nivel la care clubul Sport Star Anina este coorganizator împreună cu Primăria Reşiţa, şi aş vrea pe această cale să mulţumesc municipalităţii pentru implicarea în organizarea acestui eveniment de talie internaţională. De la Sport Star Anina vor participa şase sportivi, iar pe lângă ei mai sunt înscrişi încă 42 de sportivi şi oficiali din partea României”, a precizat Marian Meşinschi.

Cântarul şi şedinţa tehnică vor avea loc mâine, iar competiţia propriu-zisă se va desfăşura sâmbătă şi duminică, reuniunile sportive urmând să înceapă de la ora 11.00 în ambele zile. De remarcat că mâine, 1 octombrie, vor avea loc la Reşiţa şi alegeri în cadrul Congresului Confederaţiei Mondiale de Karate. Cărăşeanul Marian Meşinschi va candida pentru funcţia de vicepreşedinte în cadrul forului mondial.

De același autor

Related Articles