[AUDIO] Iubitorii handbalului sunt invitaţi la spectacol! Cupa CSM Reşiţa are loc în weekend la Polivalentă

Iubitorii handbalului sunt invitaţi în weekend la spectacolul lor favorit! Vineri şi sâmbătă are loc în Polivalenta reşiţeană prima ediţie a Cupei CSM Reşiţa, turneu amical cu rol de verificare. Alături de rosso-neri, vor participa CSM Oradea, CSU Politehnica Timişoara (Poli 2), Handbal Club Drobeta Turnu Severin şi Unirea Sânnicolau Mare. Partenerele de competiţie sunt formaţii care vor evolua din toamnă  în acelaşi eşalon valoric ca şi CSM Reşiţa, precizează coordonatorul secţiei de handbal, Marius Bahan.

“Echipele pe care le-am invitat la turneu sunt echipe de liga a doua, care ne pot fi adversare şi în campionat. Vineri, de la ora 16.30, vom juca cu Politehnica 2, iar de la 18.30 vom întâlni CSM Oradea. A doua zi, sâmbătă, de la 12.30, vom juca cu Severinul. Sunt echipe care vin şi pleacă, nu pot sta peste noapte la Reşiţa, şi nu am putut lega altfel meciurile. Aşteptăm cât mai multă lume la sală să vină să ne susţină, dar sunt în continuare restricţii. Spectatorii vor trebui să prezinte dovada vaccinării, un test PCR sau un test antigen negativ făcut cu maximum 24 de ore înainte”, a precizat Marius Bahan.

De remarcat că turneul va fi deschis vineri, de la ora 14.30, cu un meci de juniori 2 între CSM Reşiţa şi SCM Poli Timişoara. Programul complet al competiţiei:

Vineri, 27 august:

14.30  CSM Reşiţa – SCM Poli Timişoara, juniori 2

16.30  CSM Reşiţa – CSU Poli Timişoara

18.30  CSM Reşiţa – CSM Oradea

Sâmbătă, 28 august:

10.30  CSM Oradea – Unirea Sânnicolau Mare

12.30  CSM Reşiţa – Handbal Club Drobeta

De același autor

Related Articles