[AUDIO] Invitaţie la concurs! Micii biciclişti reşiţeni se vor întrece în parcul de la Intim

Micii biciclişti reşiţeni  sunt aşteptaţi mâine, 4 iunie, în parcul de la Intim, pentru a-şi demonstra iscusinţa pe două roti. Asociaţia Bike Attack organizează de la ora 17.00 un concurs de biciclete adresat copiilor între 6 şi 14 ani. Va fi şi un excelent prilej de socializare între tineri care împărtăşesc aceeasi pasiune, spune Georgian Popovici, reprezentantul asociaţiei Bike Attack.

“Este un concurs prin care noi vrem să promovăm mersul cu bicicleta şi să vedem dacă sunt tineri pasionaţi de acest sport care pot să se dezvolte şi să practice ciclismul pe şosea sau mountainbike-ul. Mulţi campioni ai Reşiţei au început cu un astfel de concurs, şi sper ca şi noi să găsim alţi tineri pe care să-i îndrumăm spre acest sport. Atât pentru fete cât şi pentru băieţi, sunt patru categorii de vârstă la concurs: 13-14 ani, 11-12 ani, 9-10 şi sub 8 ani, adică 6-8 ani. Primele trei locuri de la fiecare categorie vor fi premiate. Premiile nu sunt foarte mari, dar sunt pentru încurajarea participanţilor, pentru ca la final toţi să fie bucuroşi”, a declarat Georgian Popovici.

Înscrierea participanţilor va avea loc de la ora 17.00. Starturile pe grupe de vârstă se vor da de la 18.00, iar în jurul orei 20.00 este programată festivitatea de premiere. Organizatorii precizează că fiecare copil trebuie să fie însoţit de un adult  care sa-l asiste în procesul de inscriere si sa isi dea consimţământul.

De același autor

Related Articles