[AUDIO] Învingători la Târgu Jiu, handbaliştii reşiţeni vor trei puncte şi din duelul cu Oradea. Marius Bahan: “Vrem să oferim fanilor o nouă victorie”

Divizionara A  de handbal  CSM Reşiţa şi-a adăugat în cont încă trei puncte, după etapa intermediară programată la mijlocul acestei săptămâni. Rossonerii reşiţeni au câştigat la o diferenţă de trei goluri pe terenul formaţiei CSU Constantin Brâncuşi din Târgu Jiu. Gazdele au condus la pauză cu 15-12, dar Reşiţa a întors rezultatul în partea a doua a întâlnirii şi s-a impus în final cu 29-26. O victorie muncită şi meritată, spune coordonatorul rossonerilor, Marius Bahan.

“A fost un meci foarte dificil, pot să zic cel mai greu din acest sezon – și când spun asta mă refer la mai mulți factori, inclusiv la arbitri. Știți foarte bine că noi nu prea am discutat subiectul acesta, dar a fost un meci foarte dificil și din cauza manierei de arbitraj, deoarece situațiile asemănătoare, sau aproape identice, erau tratate foarte, foarte diferit. Pur și simplu am intrat și noi în în jocul lor și am avut o repriză foarte grea, o primă repriză în care ei ne-au condus în permanență. Au avut avantaj de 3 goluri la pauză, după care noi am reușit să ne motivăm foarte bine și să facem o repriză a doua mult mai bună și să ne impunem, să ne respectăm statutul de lider. Îi felicit și pe cei de la Târgu Jiu pentru cum au luptat. Felicit jucătorii și colegii mei în totalitate pentru această victorie.”

Duminică, rossonerii joacă acasă următorul meci de campionat. De la ora 16.00, formaţia reşiţeană va primi la Polivalentă replica echipei CSM Oradea. CSM Reşiţa vrea să ofere publicului bucuria unei noi victorii, spune Marius Bahan.

“După cum bine știți, noi în 8 zile avem 3 meciuri. Acesta va fi al treilea meci care îl jucăm și suntem oarecum obosiți. Sper ca până la ora meciului să ne recuperăm. Se anunță un meci destul de echilibrat, deoarece Oradea e posibil să vină și cu jucători de la prima echipă – dar până la urmă asta ne motivează şi pe noi. Aici câștigăm experiență, în meciurile acestea tari, și vreau să fac apel la publicul reșițean, la toți iubitorii handbalului ,să vină în Sala Polivalentă să ne susțină, iar noi să-i răsplătim cu o nouă victorie.”

Cele mai citite

Related Articles